Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Ji Jin Hee & Kim Hyun Joo Sembunyikan Kebenaran Dalam Poster Terbaru “Undercover”

JTBC mendedahkan satu lagi poster terbaru drama “Undercover” yang menampilkan pelakon utama Ji Jin Hee dan Kim Hyun Joo.

Berdasarkan siri BBC berjudul sama, “Undercover” menceritakan kisah Han Jung Hyun (Ji Jin Hee), yang telah lama menyembunyikan identitinya, dan Choi Yeon Soo (Kim Hyun Joo), seorang peguam hak asasi manusia yang menjadi ketua pertama Pejabat Siasatan Rasuah untuk Pegawai Berpangkat Tinggi (CIO).

Pertempuran sengit bermula untuk melindungi cinta dan keadilan dari kekuatan besar yang menguasai dan menggegarkan negara demi keuntungan. Turut menyertai barisan pelakon adalah Heo Joon Ho, Jung Man Sik, Han Go Eun, Yeon Woo Jin, Han Sun Hwa, dan banyak lagi.

Ji Jin Hee dan Kim Hyun Joo kembali bergandingan dalam tempoh empat tahun sejak “I Have a Lover”. Ji Jin Hee akan berperanan sebagai Han Jung Hyun, ejen Perkhidmatan Perisikan Nasional (NIS) yang menyembunyikan identitinya sebenar sejak dia jatuh cinta dengan Choi Yeon Soo.

Walaupun dia membuang semua yang dia miliki dan hidup dengan identiti palsu, kehidupan rahsia Han Jung Hyun mula menjadi tidak menentu ketika isterinya Choi Yeon Soo dicalonkan untuk jawatan CIO. Peguam Choi Yeon Soo menjadikan misi keadilan dan kebenaran sebagai misi hidupnya, tetapi ketika dia dipertimbangkan untuk jawatan di CIO, dia menemui kebenaran yang mengejutkan.

Dalam poster terbaru, Han Jung Hyun dan Choi Yeon Soo memandang ke arah yang berbeza, menimbulkan ketegangan yang aneh. Di sebalik ekspresi dingin Choi Yeon Soo adalah wajah separuh tersembunyi Han Jung Hyun. Pandangan mantap Han Jung Hyun menyampaikan tekadnya yang tegas untuk melindungi sesuatu, tetapi Choi Yeon Soo menjauhkan dirinya dari tempat kosong.

Di tengah suasana yang tenang, pandangan Choi Yeon Soo yang tidak fokus meningkatkan kesedihan yang dikongsi antara keduanya, menimbulkan persoalan mengenai nasib mereka dan kisah tersembunyi. Selanjutnya, teks di poster berbunyi, “Kebenaran palsu, keadilan yang hipokrit,” membuat penonton tertanya-tanya apa yang memisahkan pasangan itu.

“Undercover” akan memulakan tayangan pada April, selepas berakhirnya drama “Beyond Evil.”

Sumber: Soompi

Related posts

Park Seo Joon & Han So Hee Akan Bergandingan Dalam Drama Thriller Terbaru “Gyeongseong Creature”

Zulaikha

Jangan Lupa Saksikan Musim Terakhir “Snowdrop” & Menangi Poster Yang Ditandatangani Oleh Jung Hae-In & Jisoo.

Kakimuvee

CEO Netflix Sahkan Musim 2 “Squid Game”

Kakimuvee

Netflix Dedah Gambar Terbaru Seohyun Dari Filem “Love and Leashes”

Kakimuvee

Park Ji Hu, Yoon Chan Young, Cho Yi Hyun, & Lomon Hadapi Bahaya Dalam Poster “All Of Us Are Dead”

Kakimuvee

Saksikan Teaser Trailer & Poster Drama Thriller Terbaru Disney+ “Grid”

Zulaikha