Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Ji Jin Hee Berikan Pandangan Tajam Dalam Poster Terbaru “Undercover”

JTBC telah mendedahkan poster terbaru “Undercover”, drama terbaru yang berdasarkan siri TV BBC berjudul sama. Anda boleh lihat poster tersebut dibawah.

“Undercover” menceritakan kisah Han Jung Hyun (Ji Jin Hee), yang telah lama menyembunyikan identitinya, dan Choi Yeon Soo (Kim Hyun Joo), seorang peguam hak asasi manusia yang menjadi ketua pertama Pejabat Siasatan Rasuah untuk Pegawai Berpangkat Tinggi (CIO).

Pertempuran sengit bermula untuk melindungi cinta dan keadilan dari kekuatan besar yang menguasai dan menggegarkan negara demi keuntungan. Turut menyertai barisan pelakon adalah Heo Joon Ho, Jung Man Sik, Han Go Eun, Yeon Woo Jin, Han Sun Hwa, dan banyak lagi.

Poster itu menampilkan Ji Jin Hee yang mencuri perhatian dengan kehadirannya yang luar biasa. Kontras yang jelas antara hitam dan putih jelas menyoroti batas antara cahaya dan gelap, yang menunjukkan dua kehidupan dalam diri Han Jung Hyun.

Dia mengulurkan tangannya seolah-olah dia cuba menyembunyikan wajahnya atau menghentikan sesuatu, dan matanya yang dapat dilihat di antara jarinya dipenuhi dengan tekad yang kuat. Kapsyen di bahagian bawah poster berbunyi, “Percutian sudah berakhir,” yang mengisyaratkan bahawa kejadian pelik telah melanda kehidupan sehariannya.

Krew produksi drama itu berkongsi, “Tidak ada keraguan tentang persembahan Ji Jin Hee. Gambaran terperinci mengenai psikologi Han Jung Hyun dan lakonan emosi yang mantap akan menjadikan narasi Han Jung Hyun bersinar. Harap perhatikan apa yang menggoncang kehidupan seharian yang normal dan damai serta misi baru yang harus dia hadapi.”

“Undercover” akan memulakan tayangan pada April, selepas berakhirnya drama “Beyond Evil.”

Sumber: Soompi

Related posts

“Yumi’s Cells,” “One The Woman,” & “The Veil” Memulakan Pertarungan Rating Penonton

Zulaikha

Finale “Hospital Playlist 2” Capai Penilaian Tertinggi Sepanjang Musim

Zulaikha

iQiyi’s New Original Chinese-Language Series Rainless Love in a Godless Land Premieres On October 17th

Zulaikha

So Ju Yeon, Jung Yi Seo, & Jo In Bintangi Drama Istimewa KBS

Zulaikha

iQiyi Akan Menayangkan K-Drama Suspen Terbaru Bertajuk “Jirisan”

Kakimuvee

5 Sebab Kenapa “Squid Game” Akan Menjadi Siri Netflix Kegemaran Anda

Zulaikha

Leave a Comment