Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Ji Jin Hee Berikan Pandangan Tajam Dalam Poster Terbaru “Undercover”

JTBC telah mendedahkan poster terbaru “Undercover”, drama terbaru yang berdasarkan siri TV BBC berjudul sama. Anda boleh lihat poster tersebut dibawah.

“Undercover” menceritakan kisah Han Jung Hyun (Ji Jin Hee), yang telah lama menyembunyikan identitinya, dan Choi Yeon Soo (Kim Hyun Joo), seorang peguam hak asasi manusia yang menjadi ketua pertama Pejabat Siasatan Rasuah untuk Pegawai Berpangkat Tinggi (CIO).

Pertempuran sengit bermula untuk melindungi cinta dan keadilan dari kekuatan besar yang menguasai dan menggegarkan negara demi keuntungan. Turut menyertai barisan pelakon adalah Heo Joon Ho, Jung Man Sik, Han Go Eun, Yeon Woo Jin, Han Sun Hwa, dan banyak lagi.

Poster itu menampilkan Ji Jin Hee yang mencuri perhatian dengan kehadirannya yang luar biasa. Kontras yang jelas antara hitam dan putih jelas menyoroti batas antara cahaya dan gelap, yang menunjukkan dua kehidupan dalam diri Han Jung Hyun.

Dia mengulurkan tangannya seolah-olah dia cuba menyembunyikan wajahnya atau menghentikan sesuatu, dan matanya yang dapat dilihat di antara jarinya dipenuhi dengan tekad yang kuat. Kapsyen di bahagian bawah poster berbunyi, “Percutian sudah berakhir,” yang mengisyaratkan bahawa kejadian pelik telah melanda kehidupan sehariannya.

Krew produksi drama itu berkongsi, “Tidak ada keraguan tentang persembahan Ji Jin Hee. Gambaran terperinci mengenai psikologi Han Jung Hyun dan lakonan emosi yang mantap akan menjadikan narasi Han Jung Hyun bersinar. Harap perhatikan apa yang menggoncang kehidupan seharian yang normal dan damai serta misi baru yang harus dia hadapi.”

“Undercover” akan memulakan tayangan pada April, selepas berakhirnya drama “Beyond Evil.”

Sumber: Soompi

Related posts

Park Ji Hu, Yoon Chan Young, Cho Yi Hyun, & Lomon Hadapi Bahaya Dalam Poster “All Of Us Are Dead”

Kakimuvee

Saksikan Teaser Trailer & Poster Drama Thriller Terbaru Disney+ “Grid”

Zulaikha

Peserta “Single’s Inferno” Free Zia Ancam Untuk Ambil Tindakan Undang-Undang Terhadap Komen Berniat Jahat

Zulaikha

Kim Dong Wook Sedang Dalam Rundingan Untuk Bintangi Drama Terbaru Mengenai Penggembaraan Masa

Zulaikha

“BACKSTAGE” Gandingan Adik-Beradik Terkenal Vanesha Prescilla & Sissy Prescillia Akan Temui Penonton Di Malaysia 20 Januari Ini

Kakimuvee

Drama Korea Baru “Rookie Cops” Akan Diperkenalkan Di Disney+ Hotstar Bulan Ini

Zulaikha

Leave a Comment