You are here Home » Jangan Tonton Babak Ngeri Dari Filem Midsommar Ini Jika Anda Sedang Makan

Jangan Tonton Babak Ngeri Dari Filem Midsommar Ini Jika Anda Sedang Makan

AMARAN SPOILER!!!

Bagi yang tidak biasa dengan babak-babak ngeri yang melibatkan kecederaan parah, ataupun yang menunjukkan darah terpancut-pancut keluar, anda disarankan untuk tidak menonton pautan video yang kami kongsikan dibawah, kerana ianya agak ‘disturbing’.

Pautan yang kami kongsikan dibawah meruapkan salah satu babak menarik dari filem seram Midsommar arahan Ari Aster. Babak ini menunjukkan upacara kumpulan agama yang menyaksikan dua pengikut mereka membunuh diri dengan terjun dari tebing yang tinggi. Antara bahagian yang menarik dalam babak ini adalah saat dimana tengkorak terhempas di permukaan batu keras dan dihempuk dengan tukul kayu yang besar. Terasa seperti melihat buah tembikai dilumat-lumatkan.

Mungkin sesetengah penonton ianya agak menganggu, tetapi bagi saya, ia tidaklah begitu memberi kesan ‘eewwww’ sepertimana melihat babak-babak ngeri dalam filem-filem Final Destination. 

Apapun terpulang kepada anda untuk menilai babak membunuh diri ini, adakah ianya memberi kesan yang sangat mendalam kepada anda sehingga tidak makan berhari-hari, ataupun anda sekadar “meh!”

KLIK SINI UNTUK TERUS KE LAMAN YOUTUBE

BACA:  10 Filem Hollywood Bertemakan Rompakan Yang Menarik Untuk Ditonton
Loading...