Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial Trailer

Jangan Main-Main Dengan Chris Pratt Dalam Trailer “The Terminal List”

Prime Video telah mengeluarkan trailer baharu untuk The Terminal List, sebuah siri aksi-thriller yang akan datang yang dibintangi Chris Pratt (Jurassic World: Dominion; Guardians of the Galaxy Vol. 3) sebagai Komander James Reece.

Siri asli ini berdasarkan novel terlaris Jack Carr dengan nama yang sama dan ditetapkan untuk dilancarkan dengan lapan episod pada musim pertama.


Rancangan ini dimulakan sejurus selepas seluruh pasukan platun Tentera Laut SEAL, yang diketaui Reece, diserang hendap semasa misi rahsia berisiko tinggi. Apabila pulang ke rumah kepada keluarganya, ingatannya yang bercanggah tentang peristiwa itu mula menimbulkan persoalan tentang kesalahannya. Walau bagaimanapun, apabila bukti baharu muncul, dia segera menemui kuasa gelap yang menentangnya, membahayakan bukan sahaja nyawanya tetapi nyawa orang yang dia sayangi.

Selain Pratt, yang memainkan peranan utama, pelakon tetap siri ini termasuklah Taylor Kitsch sebagai Ben Edwards, Constance Wu sebagai Katie Buranek, Jeanne Tripplehorn sebagai Lorraine Hartley, Riley Keough sebagai Lauren Reece, Patrick Schwarzenegger sebagai Donny Mitchell dan Arlo Mertz sebagai Lucy Reece.

Pelakon tambahan terdiri daripada LaMonica Garrett sebagai Komander Fox, Alexis Louder sebagai Nicole Deptul, Tom Amandes sebagai Vic, JD Pardo sebagai Tony Liddel, Christina Vidal Mitchell sebagai Mac Wilson, Jared Shaw sebagai Ernest “Boozer” Vickers, Catherine Dyer sebagai Rachel Campbell , Remi Adeleke sebagai Terrell “Tee” Daniels, Jai Courtney sebagai Steven Horn, Hiram A. Murray sebagai Jackson, dan Matthew Rauch sebagai Kapten Howard.

The Terminal List akan tersedia di perkhidmatan streaming Prime Video pada 1 Julai

Related posts

Watak Emilia Clarke Dalam MCU Mungkin Didedahkan

Kakimuvee

Loki & Sylvie Kembali Bersatu Di Set Penggamabaran LOKI Musim 2

Kakimuvee

“One Piece Film: Red” Tunjuk Prestasi Baik Di Box Office Jepun

Zulaikha

Sekuel “District 9” Masih Diteruskan, Mungkin Akan Jalan Penggambaran Tidak Lama Lagi

Kakimuvee

Senyuman Pembawa Maut Dalam Trailer SMILE, Akan Tayang Di Malaysia September Ini

Kakimuvee

Chad Stahelski Mahu Filem “Ghost of Tsushima” Dibuat Dalam Bahasa Jepun

Kakimuvee

Leave a Comment