Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

James Gunn Berminat Untuk Hasilkan Siri TV MCU “Ravagers”

James Gunn akan kembali ke Marvel Cinematic Universe bersama Guardians of the Galaxy Vol. 3 yang akan datang, tetapi walaupun kembali ke francaisnya yang biasa, Gunn masih berpendapat bahawa masih banyak lagi yang dapat dilihat dengan kumpulan tertentu yang telah muncul di semua filem GOTG.

Bercakap sebagai tetamu di Happy Sad Confused Podcast (via Comic Book Movie), Gunn mengatakan bahawa dia telah lama berfikir untuk menghasilkan sebuah rancangan TV mengenai The Ravagers – sebuah kumpulan yang turut disertai Star-Lord, dan telah muncul di kedua-dua filem Guardians of the Galaxy. 

“Saya selalu berfikir The Ravagers akan menjadi rancangan yang hebat,” kata Gunn.

“Sama ada Ravagers lakonan Sylvester Stallone, atau lebih mendalam, dengan hanya lanun dan apa yang dilakukan mereka. Saya memberitahu Kevin Feige ketika dia pertama kali mengunjungi set ketika kami berada di kapal Ravagers untuk Guardians 1, saya mengatakan kita harus membuat rancangan Ravagers. Dia berkata, jika filem ini menjadi hit, anda boleh lakukan apa sahaja yang anda mahukan. Masih tiada rancangan Ravagers, jadi saya tidak tahu apa yang akan berlaku.”

The Ravagers adalah sindiket jenayah angkasa dalam kedua-dua filem Guardians of the Galaxy, yang diketuai oleh Yondu Udonta (Michael Rooker) dan terdiri daripada semua lapisan masyarakat. Dalam filem kedua, satu lagi kumpulan yang diketuai oleh Sylvester Stallone telah diperkenalkan, dengan lebih ramai ahli diperkenalkan pada akhir filem kedua.

Walaupun menyatakan minat untuk menghasilkan siri The Ravagers, Gunn turut menjelaskan bahawa dia akan fokus pada projek-projeknya yang akan datang, termasuklah potensi musim kedua siri Peacemaker yang dibintangi John Cena. 

Related posts

Kutipan Polis Evo 3 Meningkat Sehingga RM3.4 Juta

Kakimuvee

‘Dead Reckoning Part 1’ Cipta Rekod Durasi Tayangan Paling Panjang Dalam Francais ‘Mission: Impossible’

Kakimuvee

Sony Dedah Trailer Red Band Terbaru ‘No Hard Feelings’ Lakonan Jennifer Lawrence

Kakimuvee

Kongsi Kata Laluan Netflix, Tetapi Tinggal Di Kediaman Berbeza? Anda Akan Dikenakan Yuran RM13

Kakimuvee

Viu Lancar Drama Thriller Psikologi, Mengubah Memori Manusia Dalam Alter-Naratif

Kakimuvee

Menjelang Tayangan Pawagam, Warner Bros. Lancar Trailer Terakhir ‘The Flash’

Kakimuvee

Leave a Comment