Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official TrailerSlot Asia

iQiyi Dedah Trailer Terbaru Untuk K-Siri Asli Yang Akan Datang “Jirisan”

Strim Guardians of the Galaxy Vol. 2

iQiyi hari ini telah melancarkan trailer terbaru untuk K-siri yang akan datang, Jirisan, lakonan Gianna Jun dan Ju Ji-hoon. Siri ini dicipta oleh pengarah Lee Eung-bok (Descendants of The Sun, Guardian: The Lonely and Great God) dan penulis Kim Eun-hee (Signal, Kingdom).

Jirisan mengikuti kisah dua renjer taman negara – seorang veteran berpengalaman (dimainkan oleh Gianna Jun) dan seorang anggota baru (dimainkan oleh Ju Ji-hoon) – ketika mereka mengungkap rahsia yang tersembunyi jauh di pergunungan tempat mereka bekerja. Siri ini akan menyaksikan tayangan perdana global di iQiyi pada 23 Oktober, dalam siaran serentak di Korea.


Treler tersebut, yang anda boleh lihat dibawah, memaparkan suasana tegang dan misteri di hutan pergunungan Jirisan. Klip dibuka dengan renjer Jun dan Ju dengan santai menjelajahi hutan, sebelum mereka berlari dengan panik mengelilingi hutan ketika beberapa adegan tidak menyenangkan melintas; termasuk telefon pintar yang dipenuhi dengan darah, dan pendaki gunung berlumuran darah di kawasan salji.

Di luar layar, suara berteriak: “Kami bukan satu-satunya di gunung! Seseorang membunuh seseorang! ”. Secara keseluruhan, treler itu memberi pentunjuk mengenai rahsia yang tidak dapat diungkapkan terletak di Jirisan, yang dikatakan sebagai gunung “berdiri di sempadan dunia manusia dan alam kematian”.

 

Related posts

“Big Mouse” Menjadi Drama Paling Popular Untuk Minggu Ketiga Berturut-Turut

Zulaikha

“Extraordinary Attorney Woo” Pecah Rekod Peribadi, Cipta Sejarah Rating Tertinggi Untuk Saluran ENA

Zulaikha

Seo In Guk, Jung So Min & Jang Dong Yoon Terperangkap Di Lautan Neraka Dalam Filem Terbaru “Project Wolf Hunting”

Kakimuvee

Trailer WEDNESDAY Goda Misteri, Kekacauan & Pembunuhan Untuk Siri Terbaru Netflix

Kakimuvee

India Remake K-Drama Popular “Flower Of Evil”

Kakimuvee

Konspirasi Bertembung Dalam K-Drama Akan Datang “May It Please The Court”, Akan Debut Secara Eksklusif Di Disney+ Hotstar

Zulaikha

Leave a Comment