Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

iQiyi Dedah Trailer Terbaru Untuk K-Siri Asli Yang Akan Datang “Jirisan”

Strim Guardians of the Galaxy Vol. 2

iQiyi hari ini telah melancarkan trailer terbaru untuk K-siri yang akan datang, Jirisan, lakonan Gianna Jun dan Ju Ji-hoon. Siri ini dicipta oleh pengarah Lee Eung-bok (Descendants of The Sun, Guardian: The Lonely and Great God) dan penulis Kim Eun-hee (Signal, Kingdom).

Jirisan mengikuti kisah dua renjer taman negara – seorang veteran berpengalaman (dimainkan oleh Gianna Jun) dan seorang anggota baru (dimainkan oleh Ju Ji-hoon) – ketika mereka mengungkap rahsia yang tersembunyi jauh di pergunungan tempat mereka bekerja. Siri ini akan menyaksikan tayangan perdana global di iQiyi pada 23 Oktober, dalam siaran serentak di Korea.

Treler tersebut, yang anda boleh lihat dibawah, memaparkan suasana tegang dan misteri di hutan pergunungan Jirisan. Klip dibuka dengan renjer Jun dan Ju dengan santai menjelajahi hutan, sebelum mereka berlari dengan panik mengelilingi hutan ketika beberapa adegan tidak menyenangkan melintas; termasuk telefon pintar yang dipenuhi dengan darah, dan pendaki gunung berlumuran darah di kawasan salji.

Di luar layar, suara berteriak: “Kami bukan satu-satunya di gunung! Seseorang membunuh seseorang! ”. Secara keseluruhan, treler itu memberi pentunjuk mengenai rahsia yang tidak dapat diungkapkan terletak di Jirisan, yang dikatakan sebagai gunung “berdiri di sempadan dunia manusia dan alam kematian”.

 

Related posts

Park Ji Hu, Yoon Chan Young, Cho Yi Hyun, & Lomon Hadapi Bahaya Dalam Poster “All Of Us Are Dead”

Kakimuvee

Saksikan Teaser Trailer & Poster Drama Thriller Terbaru Disney+ “Grid”

Zulaikha

[TRAILER] Fistful of Vengeance: Iko Uwais Terajui Filem ‘Standalone’ “Wu Assassins”

Kakimuvee

Peserta “Single’s Inferno” Free Zia Ancam Untuk Ambil Tindakan Undang-Undang Terhadap Komen Berniat Jahat

Zulaikha

Netflix Lancar Teaser Rasmi Siri Sekuel “Vikings: Valhalla”

Kakimuvee

Kim Dong Wook Sedang Dalam Rundingan Untuk Bintangi Drama Terbaru Mengenai Penggembaraan Masa

Zulaikha

Leave a Comment