Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Iklan Pelakon Tambahan Untuk Babak Pengebumian Memberi Hint Terdapat Superhero Yang Akan Mati Dalam Avengers 4

Marvel telah mengeluarkan iklan yang mencari pelakon-pelakon tambahan untuk salah satu babak dalam filem Avengers 4 akan datang. Menurut laporan CBR.Com & Screenrant, Marvel memerlukan pelakon tambahan untuk babak di mana mereka dijadikan sebagai tetamu di majlis pengebumian. Adakah iklan mencari pelakon untuk babak tersebut menandakan akan terdapat kematian dikalangan superhero-superhero Marvel?

Mourners: Looking for men and women over the age of 18, all ethnicities, to portray mourners. Especially looking for good character looks and expressive faces. This will be photo selected by the film’s directors! Size restrictions: Men no larger than 44 coat, women dress size 0-8. FOR NEW FACES ONLY! You cannot have worked on this project previously, or be booked on upcoming days. NO EXCEPTIONS!

This films Monday, October 23 in the Atlanta area. A mandatory fitting will be required in College Park from Wed 10/18 – Fri 10/20. MUST be available for BOTH fitting & filming!

Memandangkan terdapat beberapa pelakon utama yang berada di penghujung kontrak bersama Marvel, dijangkakan akan terdapat karakter yang bakal ditamatkan dalam dunia MCU. Cuma buat masa ini spekulasi siapakah superhero yang bakal ditamatkan riwayat tidak lagi diketahui. Apapun kita tunggu filem Avengers 4 yang akan ditayangkan pada tahun 2019 nanti.

p/s: Siapa yang berminat boleh hadir ke sesi uji bakat yang berlangsung Rabu ini 🙂

Related posts

Trailer Penuh “Hitman’s Wife’s Bodyguard” Pasti Buatkan Korang Terhibur

Kakimuvee

Komen Gal Gadot Mengenai Konflik lsr4el-Palestine Mendapat Kecaman

Kakimuvee

Marvel Studios Dedah Poster Karakter “Black Widow”

Kakimuvee

Netflix Kongsikan Video Featurette ‘Sweet Tooth’

Kakimuvee

Joss Whedon Ugut Mahu Hancurkan Karier Gal Gadot

Kakimuvee

Trailer Pertama “Venom: Let There Be Carnage” Perkenalkan Cletus Kasady & Carnage

Kakimuvee