Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Siri TV

Hulu Lancar Trailer Animasi “Marvel’s M.O.D.O.K”

Hulu telah melancarkan trailer penuh Marvel’s M.O.D.O.K untuk siri animasi dewasa terbaru mereka, yang dibintangi oleh Patton Oswalt sebagai suara supervillain kegemaran peminat. Video tersebut menunjukkan MODOK mengalami kesukaran menguruskan organisasi jahatnya, yang berada di ambang kemuflisan, sementara juga berusaha mengimbangi kehidupan perkahwinan dan keluarganya yang gagal.

Siri 10 episod ini akan tersedia untuk streaming pada  21 Mei ini. Ia juga menampilkan beberapa superhero popular Marvel seperti Iron Man dan Wonder Man. Anda boleh melihat treler di bawah!

Dalam  Marvel’s M.O.D.O.K, supervillain megalomaniacal M.O.D.O.K. telah lama mengejar impiannya untuk menakluki dunia. Tetapi setelah bertahun-tahun mengalami kemunduran dan kegagalan melawan pahlawan terkuat di Bumi, M.O.D.O.K. telah menyebabkan organisasi jahatnya A.I.M. jatuh tersungkur. Dia digulingkan sebagai pemimpin A.I.M. dan berhadapan dengan kehidupan perkahwinan dan keluarganya yang runtuh, M.O.D.O.K. atau nama panjangnya, Mental Organism Designed Only for Killing akan menghadapi cabaran terbesarnya!

Siri animasi stop-motion ini menampilkan pelakon suara yang diketuai oleh Patton Oswalt (Ratatouille) sebagai George Tarleton / MODOK, Aimee Garcia (Lucifer) sebagai Jodie Tarleton, Ben Schwartz (Sonic the Hedgehog) sebagai Lou Tarleton, Melissa Fumero (Brooklyn Nine-Nine) sebagai Melissa Tarleton, Wendi McLendon-Covey sebagai Monica, Back Bennett sebagai Austin Van Der Sleet, Jon Daly sebagai Super-Adaptoid, dan Sam Richardson sebagai Gary.

Menyertai mereka adalah pelakon jemputan Jon Hamm sebagai Tony Stark / Iron Man, Nathan Fillion sebagai Wonder Man, Whoopi Goldberg sebagai Poundcakes, Bill Hader sebagai The Leader dan Angar the Screamer.

Marvel’s M.O.D.O.K. diciptakan dan diterbitkan oleh Jordan Blum dan Oswalt, berdasarkan watak yang diciptakan oleh Stan Lee dan Jack Kirby. Brett Crawley, Robert Maitia, Grant Gish, Joe Quesada, dan Jeph Loeb turut menjadi penerbit eksekutif. 

Related posts

Trailer Penuh “Hitman’s Wife’s Bodyguard” Pasti Buatkan Korang Terhibur

Kakimuvee

HBO MAX Original feature film LET THEM ALL TALK to premiere exclusively on HBO GO and HBO

Isqandar

Trailer Pertama “Venom: Let There Be Carnage” Perkenalkan Cletus Kasady & Carnage

Kakimuvee

The Flash: Pandangan Pertama Jordan Fisher Sebagai Impulse

Kakimuvee

Foto Set Penggambaran Star Wars: Andor Dedah Pandangan Pertama Diego Luna

Kakimuvee

Trailer Pertama Musim Ke-4 “Stranger Things” Papar Kisah ‘Origin’ Eleven

Kakimuvee