Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Hugh Jackman Goda Hubungan Deadpool & Wolverine Dalam “Deadpool 3”


Semasa bercakap denganThe Empire Film Podcast (via Comingsoon), pelakon Wolverine, Hugh Jackman bercakap mengenai hubungan antara Logan dan Deadpool dalam sekuel Deadpool 3 yang akan datang. 

Memandangkan kedua-dua watak itu mempunyai perbezaan yang ketara, Jackman mengusik hubungan kedua-dua mereka dengan mengatakan bahawa Logan dan Deadpool sangat mudah untuk berselisihan faham, dalam erti kata lain, kedua-dua mutan itu “membenci antara satu sama lain.”

“Bagaimana saya mengkategorikannya? Sepuluh sangat hampir, sifar adalah realiti, kami sifar, kami bertentangan, saling membenci,” kata Jackman.

“Saya hanya bercakap dari perspektif saya, [Logan] kecewa dengannya, mahu berada sejuta batu darinya atau mahu menumbuk kepalanya. Malangnya, dia tidak boleh berada sejuta batu darinya dalam filem ini, jadi saya mungkin akan menumbuk kepalanya banyak kali.”

Deadpool 3 kini ditulis oleh Rhett Reese dan Paul Wernick berdasarkan draf yang ditulis sebelum ini oleh duo Bob’s Burgers, Wendy Molyneux dan Lizzie Molyneux-Loeglin.


Presiden Marvel Studios Kevin Feige sebelum ini memberi jaminan kepada peminat bahawa ia akan kekal sebagai filem R-rated sama seperti dua filem pertama, yang akan menjadikannya filem pertama studio iut dengan rating matang tersebut.

Dua filem awal Deadpool merupakan kejayaan box-office, dengan gabungan kutipan kasar lebih $1.5 bilion di seluruh dunia. Kedua-duanya ditulis oleh Rhett Reese dan Paul Wernick, dengan yang pertama diarahkan oleh Tim Miller dan Deadpool 2 diarahkan oleh David Leitch.


Related posts

Deadpool 3 Akan Lebih Berani & Sangat ‘R-Rated’

Kakimuvee

[VIDEO] Wolverine Bertarung Dengan Deadpool Dalam Video Belakang Tabir ‘DEADPOOL 3’

Kakimuvee

Hugh Jackman Akhirnya Menyarung Sut Ikonik Wolverine Dalam Gambar Pertama Deadpool 3

Kakimuvee

Jennifer Garner Kembali Sebagai Elektra Dalam ‘Deadpool 3’

Kakimuvee

Suit Terbaru Deadpool Didedahkan Dalam Gambar Di Set Penggambaran

Kakimuvee

Pengarah ‘Logan’ Berharap Marvel Tidak Membawa Kembali Wolverine Dalam ‘Deadpool 3’

Kakimuvee