Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer

HBO Max Lancar Satu Lagi Trailer Terakhir “Zack Snyder’s Justice League”


Zack Snyder’s Justice League” memang epik, dan kami telahpun keluarkan ulasan mengenai filem terbaru Zack Snyder itu (anda boleh bacanya disini).

Menjelang tayangannya pada 18 Mac ini di HBO GO, trailer terbaru “Zack Snyder’s Justice League” telah dilancarkan, memaparkan adegan-adegan menarik yang anda bakal saksikan dalam filem akan datang. Anda boleh trailer tersebut dibawah. 

“Zack Snyder’s Justice League” adalah versi terbaru “Justice League” yang ditayangkan pada 2017. Visi Snyder dalam filem akan datang pasti membuat penonton merasa kelainannya.

Dibintangi Ben Affleck sebagai Batman, Henry Cavill sebagai Superman, Gal Gadot sebagai Wonder Woman, Jason Momoa sebagai Aquaman, Ezra Miller sebagai The Flash, Ray Fisher sebagai Cyborg, Willem Dafoe sebagai Nuidis Vulko , Jesse Eisenberg sebagai Lex Luthor, Jeremy Irons sebagai Alfred Pennyworth, Diane Lane sebagai Martha Kent, Connie Nielsen sebagai Ratu Hippolyta, dengan JK Simmons sebagai Pesuruhjaya Gordon, dan Amy Adams sebagai Lois Lane.

Zack Snyder kembali sebagai pengarah manakala skrip ditulis oleh Chris Terrio berdasarkan cerita dari Snyder dan Terrio. 


Zack Snyder’s Justice League akan memulakan tayangannya di HBO Max pada 18 Mac ini. Bagi penonton di Asia Tenggara, khususnya Malaysia, anda berpeluang menonton filem ini di HBO Go pada tarikh yang sama. 


Related posts

Penonton Antarabangsa Beri Pulangan Besar Pada ‘Aquaman 2’

Kakimuvee

Dune: Part Two Menjadi Filem Arahan Denis Villeneuve Paling Panjang

Kakimuvee

Nicolas Cage Dedahkan Sebab Mengapa Filem “Superman Live” Tidak Dapat Dibuat

Kakimuvee

Nicholas Hoult Akan Memainkan Watak Lex Luthor Dalam Filem Superman: Legacy

Kakimuvee

Kutipan Taylor Swift: The Eras Tour Jauh Lebih Baik Dari Semua Filem DC Tahun 2023

Kakimuvee

DCU: Semua Pelakon ‘Justice League’ Tidak Akan Mengulangi Peranan Masing-Masing

Kakimuvee