Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial Trailer

HBO Lancar Trailer Rasmi ‘The Last of Us’


HBO telah mengeluarkan treler rasmi untuk siri drama HBO Original The Last of Us semasa panel Comic Con Experience 2022 (CCXP22) di São Paulo, Brazil. Musim pertama sembilan episod itu ditayangkan pada hari Isnin, 16 Januari di HBO (Astro Ch 411) dan HBO GO.

The Last of Us ditetapkan 20 tahun selepas tamadun moden telah musnah. Joel, seorang magsa yang tegar, diupah untuk menyeludup Ellie, seorang gadis berusia 14 tahun, keluar dari zon kuarantin yang menindas. Apa yang bermula sebagai pekerjaan kecil tidak lama lagi menjadi perjalanan yang kejam dan menyayat hati kerana mereka berdua mesti merentasi A.S. dan bergantung antara satu sama lain untuk terus hidup.

Barisan pelakon termasuklah Pedro Pascal sebagai Joel, Bella Ramsey sebagai Ellie, Gabriel Luna sebagai Tommy, Anna Torv sebagai Tess, Nico Parker sebagai Sarah, Murray Bartlett sebagai Frank, Nick Offerman sebagai Bill, Melanie Lynskey sebagai Kathleen, Storm Reid sebagai Riley, Merle Dandridge sebagai Marlene, Jeffrey Pierce sebagai Perry, Lamar Johnson sebagai Henry, Keivonn Woodard sebagai Sam, Graham Greene sebagai Marlon, dan Elaine Miles sebagai Florence, serta Ashley Johnson dan Troy Baker.

The Last of Us, berdasarkan permainan video yang terkenal dengan nama yang sama yang dibangunkan oleh Naughty Dog secara eksklusif untuk platform PlayStation®, ditulis diterbitkan oleh Craig Mazin dan Neil Druckmann.

Siri ini adalah penerbitan bersama Sony Pictures Television dan diterbitkan oleh Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan, dan Rose Lam. Syarikat pengeluaran: PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint dan Naughty Dog.


Anda boleh strim atau muat turun The Last of Us di HBO GO.


Related posts

Drama Bersiri Max Original DUNE: PROPHECY Akan Membuat Debut Pada Musim Luruh Ini

Kakimuvee

Mega Minion Hadir Membantu Gru Dalam Trailer Terbaru Despicable Me 4′

Kakimuvee

Penjahat Utama Kembali Dalam Trailer Kung Fu Panda 4

Kakimuvee

Produksi The Last of Us Musim 2 Dijangka Bermula Pada Awal 2024

Kakimuvee

Trailer Leave the World Behind Menampilkan Barisan Pelakon Bintang

Kakimuvee

Filem Rompakan Komedi Netflix WINGWOMEN Akan Ditayangkan Pada 1 November Ini

Kakimuvee