Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial Trailer

HBO Lancar Trailer Baru House Of The Dragon, And Just Like That…, Peacemaker & Succession Musim 3

Empat treler baru dari siri yang akan datang – House Of The Dragon, And Just Like That …, Peacemaker dan Succession Musim 3, – telah dilancarkan hari ini. Semua siri ini akan tersedia secara eksklusif di HBO GO semasa tayangan perdana.

House Of The Dragon

Berdasarkan siri “Fire & Blood” oleh George R.R. Martin, yang ditetapkan 200 tahun sebelum peristiwa “Game of Thrones,” House of the Dragon menceritakan kisah House Targaryen. Teaser ini memaparkan rakaman rasmi pertama dari siri yang sangat dinanti-nantikan, menampilkan beberapa barisan pelakon yang telah diumumkan sebelumnya dan juga barisan pelakon baru, seperti berikut:

  • Wil Johnson sebagai Ser Vaemond Velaryon – Adik lelaki kepada Coryls Velaryon dan komander tentera laut Velaryon
  • John Macmillan sebagai Ser Laenor Velaryon – Anak lelaki Corlys Velaryon dan Rhaenys Targaryen
  • Savannah Steyn sebagai Lady Laena Velayron – Anak perempuan Corlys Velaryon dan Rhaenys Targaryen.
  • Theo Nate sebagai Ser Laenor Velaryon – Anak lelaki Corlys Velaryon dan Rhaenys Targaryen

Ikuti semua lapan musim Game Of Thrones dan saksikan dokumentari belakang tabir Game Of Thrones: The Last Watch yang menceritakan siri ini di HBO GO, sebelum tayangan perdana House Of The Dragon.

And Just Like That…

Tayangan perdana pada bulan Disember ini di HBO GO, And Just Like That…, adalah babak baru dari siri HBO “Sex and the City” dari penerbit eksekutif Michael Patrick King.

Siri ini mengikuti “Carrie” (Sarah Jessica Parker), “Miranda” (Cynthia Nixon ) dan “Charlotte” (Kristin Davis) ketika mereka menempuh perjalanan dari realiti kehidupan dan persahabatan yang rumit pada usia 30-an hingga realiti kehidupan dan persahabatan yang lebih rumit pada usia 50-an.

And Just Like That… sedang menjalani penggambaran di New York dan termasuk barisan pelakon yang diumumkan sebelumnya, Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson, dan Evan Handler. 

Saksikan keseluruhan enam musim siri Sex And The City serta Sex And The City: The Movie di HBO GO sebelum tayangan perdana And Just Like That… 

Peacemaker

Peacemaker akan meneroka asal-usul watak yang pertama kali diperanankan oleh John Cena dalam filem James Gunn tahun 2021, The Suicide Squad – seorang lelaki yang sangat berani dan percaya kepada kedamaian dengan apa jua kos, tidak kira berapa banyak orang yang harus dia bunuh untuk mendapatkannya. Saksikan John Cena sebagai Peacemaker dalam The Suicide Squad di  HBO GO.

Succession Season 3

Succession adalah siri mengenai kekayaan, kuasa dan keluarga di dunia kejam, akan kembali untuk musim ketiga, tayangan serentak dengan AS pada hari Isnin, 18 Oktober jam 9 pagi secara eksklusif di HBO GO dan HBO, dan siaran ulangan pada hari yang sama jam 10.00 malam di HBO. Episod baru akan ditayangkan setiap hari Isnin pada waktu yang sama. Strim atau muat turun dua musim pertama di HBO GO.

Langgan HBO GO dalam talian di https://www.hbogoasia.my/ atau aplikasi mudah alih melalui App Store atau Play Store dengan harga serendah RM23.30 / bulan. Atau akses HBO GO melalui Astro. HBO GO juga tersedia di Android TV, Apple TV, LG TV dan Samsung Smart TV – dan dilengkapi dengan fungsi AirPlay dan Google Cast.

Related posts

Temuera Morrison Teruja Dapat Muncul Dalam Siri “Obi-Wan Kenobi”

Kakimuvee

Muat Naik Klip “Mat Kilau” Di TikTok, Syamsul Yusof Beri Amaran – Padam Atau Dikenakan Tindakan Saman

Kakimuvee

Disney Sahkan Kedudukan “Doctor Strange 2” Dalam ‘Timeline MCU’

Kakimuvee

Steve Carell Kembali Ke “The Office” Sebagai Gru Dalam Promo Terbaru “Minions: The Rise of Gru”

Kakimuvee

Membahayakan Kanak-Kanak Antara Tuduhan Terbaru Yang Dilemparkan Terhadap Ezra Miller

Kakimuvee

#RompakDaebak: Anda Telah Direkrut Untuk Rompakan Wang di Kawasan Ekonomi Bersama di KL

Kakimuvee

Leave a Comment