Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Siri TV

HBO Lancar Gambar Pertama “House of the Dragon Photos”

HBO telah mengeluarkan gambar pertama House of the Dragon, dari prekuel Game of Thrones, yang akan datang menjelang debutnya pada tahun 2022.

Gambar tersebut menunjukkan Emma D’Arcy sebagai Puteri Rhaenyra Targaryen, Matt Smith sebagai Putera Daemon Targaryen, Olivia Cooke sebagai Alicent Hightower, Rhys Ifans sebagai Otto Hightower, dan Steve Toussaint sebagai Lord Corlys Velaryon.

Berdasarkan novel Fire & Blood karya George & R. Martin, House of the Dragon menceritakan kebangkitan dan kejatuhan Targaryens, yang merupakan satu-satunya keluarga naga yang bertahan di Doom of Valyria. Siri ini ditetapkan 300 tahun sebelum peristiwa Game of Thrones yang telah menyiarkan episod terakhirnya hampir dua tahun lalu.

Siri 10 episod ini dibintangi oleh Paddy Considine sebagai King Viserys I, Matt Smith sebagai Putera Daemon Targaryen, Olivia Cooke sebagai Alicent Hightower dan Emma D’Arcy sebagai Puteri Rhaenyra Targaryen. Ia juga akan menampilkan Rhys Ifans sebagai Otto Hightower, Steve Toussaint sebagai Lord Corlys Velaryon, Eve Best sebagai Puteri Rhaenys Velaryon, dan Sonoya Mizuno sebagai Mysaria.

Anda boleh lihat gambar pertama House of the Dragon dibawah.

Related posts

Cheryl Hines & Margaret Cho Sertai Musim Ke-2 The Flight Attendant

Kakimuvee

Siri Netflix “Cowboy Bebop” Meluaskan Dunia Anime, Tetapi Tidak Melanggar Canon

Kakimuvee

Netflix Lancarkan Trailer Musim Ketiga “You”

Kakimuvee

Final Frontiers: Exploring Unchartered Territories With BBC Earth

Kakimuvee

[VIDEO] Musim Ketiga Doom Patrol Season 3 Akan Ditayangkan Pada 23 September Eksklusif Di HBO GO

Kakimuvee

Krysten Ritter Sertai Elizabeth Olsen Dalam Minisiri “Love and Death”

Kakimuvee

Leave a Comment