Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial Trailer

HBO Keluarkan Teaser Rasmi Untuk Siri Original THE LAST OF US


Siri drama Asal HBO The Last of Us, berdasarkan permainan video terkenal dengan nama yang sama yang dibangunkan oleh Naughty Dog secara eksklusif untuk platform PlayStation®, akan membuat debut pada tahun 2023 di HBO (Astro Ch 411) dan akan tersedia untuk strim di HBO GO.

Kisah The Last of Us berlaku dua puluh tahun selepas tamadun moden musnah. Joel, seorang ‘survivor’ yang tegar, diupah untuk menyeludup Ellie, seorang gadis berusia 14 tahun, keluar dari zon kuarantin yang menindas.

Apa yang bermula sebagai pekerjaan kecil tidak lama lagi menjadi perjalanan yang kejam dan menyayat hati, kerana mereka berdua mesti merentasi A.S. dan bergantung antara satu sama lain untuk terus hidup.

Barisan pelakon terdiri daripada Pedro Pascal sebagai Joel, Bella Ramsey sebagai Ellie, Gabriel Luna sebagai Tommy, Anna Torv sebagai Tess, Nico Parker sebagai Sarah, Murray Bartlett sebagai Frank, Nick Offerman sebagai Bill, Storm Reid sebagai Riley, Merle Dandridge sebagai Marlene, Jeffrey Pierce sebagai Perry, Lamar Johnson sebagai Henry, Keivonn Woodard sebagai Sam, Graham Greene sebagai Marlon, Elaine Miles sebagai Florence, dan Ashley Johnson dan Troy Baker.

The Last of Us ditulis dan diterbitkan secara eksekutif oleh Craig Mazin dan Neil Druckmann. Siri ini adalah penerbitan bersama Sony Pictures Television dan diterbitkan oleh Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan, dan Rose Lam. PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint dan Naughty Dog sebagai pengeluar.Related posts

Produksi The Last of Us Musim 2 Dijangka Bermula Pada Awal 2024

Kakimuvee

Trailer Leave the World Behind Menampilkan Barisan Pelakon Bintang

Kakimuvee

Filem Rompakan Komedi Netflix WINGWOMEN Akan Ditayangkan Pada 1 November Ini

Kakimuvee

Rowoon & Cho Yi-hyun Menjadi Pakar Perkahwinan Dalam Drama Terbaru ‘The Matchmakers’

Kakimuvee

THE EXORCIST: BELIEVER Akan Ditayangkan Di Pawagam Tempatan Pada 5 Oktober Ini

Kakimuvee

Siri Original HBO TRUE DETECTIVE: NIGHT COUNTRY Akan Membuat Debut 15 Januari

Kakimuvee