Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

HBO Dedah Poster Rasmi “House of the Dragon”

Siri Asli HBO sepuluh-episod, House of the Dragon, akan ditayangkan pada masa yang sama dengan A.S. pada Isnin, 22 Ogos di HBO GO.

Berdasarkan novel “Fire & Blood” karya George R.R. Martin, siri ini, berlatarkan 200 tahun sebelum peristiwa Game of Thrones, mengisahkan tentang House Targaryen.

House of the Dragon dibintangi oleh Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Fabien Frankel, Sonoya Mizuno dan Rhys Ifans.

Barisan pelakon tambahan yang lain termasuklah Milly Alcock, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Emily Carey, Harry Collett, Ryan Corr, Tom Glynn-Carney, Jefferson Hall, David Horovitch, Wil Johnson, John Macmillan, Graham McTavish, Ewan Mitchell, Theo Nate, Matthew Needham , Bill Paterson, Phia Saban, Gavin Spokes, dan Savannah Steyn.

Strim atau muat turun House of the Dragon dari 22 Ogos di HBO GO. Lawati semula kesemua lapan musim Game of Thrones di HBO GO. Langgan HBO GO dalam talian di https://www.hbogoasia.my/ atau aplikasi mudah alih melalui App Store atau Play Store dengan harga serendah RM23.30/bulan.

Anda juga boleh mengakses HBO GO melalui Astro. HBO GO juga tersedia pada Android TV, Apple TV, LG TV dan Samsung Smart TV – serta dilengkapi dengan fungsi AirPlay dan Google Cast.

Related posts

Kutipan Polis Evo 3 Meningkat Sehingga RM3.4 Juta

Kakimuvee

‘Dead Reckoning Part 1’ Cipta Rekod Durasi Tayangan Paling Panjang Dalam Francais ‘Mission: Impossible’

Kakimuvee

Sony Dedah Trailer Red Band Terbaru ‘No Hard Feelings’ Lakonan Jennifer Lawrence

Kakimuvee

Kongsi Kata Laluan Netflix, Tetapi Tinggal Di Kediaman Berbeza? Anda Akan Dikenakan Yuran RM13

Kakimuvee

Viu Lancar Drama Thriller Psikologi, Mengubah Memori Manusia Dalam Alter-Naratif

Kakimuvee

Menjelang Tayangan Pawagam, Warner Bros. Lancar Trailer Terakhir ‘The Flash’

Kakimuvee

Leave a Comment