Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

HBO Dedah Imej Terbaru “The Last of Us”


HBO telah mendedahkan imej terbaharu untuk siri drama akan datang The Last of Us, menampilkan Pedro Pascal sebagai Joel dan Bella Ramsey sebagai Ellie.

Semasa acara Summer Game Fest baru-baru ini, Neil Druckman, Presiden Bersama Naughty Dog dan Pencipta Bersama, Penerbit Eksekutif, Penulis dan Pengarah The Last of Us, disertai di atas pentas oleh Ashley Johnson dan Troy Baker, yang menyuarakan Ellie dan Joel dalam permainan video “The Last of Us” dan “The Last of Us Part II“. Johnson dan Baker mengumumkan bahawa mereka akan muncul dalam siri HBO The Last of Us dengan memainkan watak yang berbeza daripada watak yang mereka suarakan dalam permainan.

Johnson dan Baker akan menyertai pelakon yang diumumkan sebelum ini iaitu Bella Ramsey, Pedro Pascal, Gabriel Luna, Merle Dandridge, Nico Parker, Murray Bartlett, Nick Offerman, Jeffrey Pierce, dan Anna Torv.

Berdasarkan permainan video yang mendapat pengiktirafan “The Last of Us“, yang dibangunkan oleh Naughty Dog untuk platform PlayStation®, kisah itu berlaku dua puluh tahun selepas tamadun moden telah musnah. Joel, seorang mangsa yang tegar, diupah untuk menyeludup Ellie, seorang gadis berusia 14 tahun, keluar dari zon kuarantin yang menindas.

Apa yang bermula sebagai pekerjaan kecil tidak lama lagi menjadi perjalanan yang kejam dan menyayat hati, ketika mereka berdua mesti merentasi A.S. dan bergantung antara satu sama lain untuk terus hidup.


Neil Druckmann dan Craig Mazin berkhidmat sebagai Pencipta Bersama, Penerbit Eksekutif, Penulis dan Pengarah. Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan dan Rose Lam berkhidmat Penerbit Eksekutif. Turut mengarahkan episod untuk siri ini adalah Kantemir Balagov, Jasmila Žbanić, Ali Abbasi, Peter Hoar, Jeremy Webb, dan Liza Johnson.

The Last of Us adalah produksi bersama Sony Pictures Television. PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint dan Naughty Dog.

Strim siri HBO dan HBO Max Original seperti DMZ, The Staircase dan Irma Vep di HBO GO. Langgan HBO GO dalam talian di https://www.hbogoasia.my/ atau applikaasi mudah alih melalui  App Store atau Play Store serendah RM23.30/bulan.

Anda juga boleh mengakses HBO GO melalui Astro. HBO GO juga tersedia pada Android TV, Apple TV, LG TV dan Samsung Smart TV – serta dilengkapi dengan fungsi AirPlay dan Google Cast.


Related posts

Produksi The Last of Us Musim 2 Dijangka Bermula Pada Awal 2024

Kakimuvee

Warner Bros. Discovery & UNIFI Memperluaskan Kerjsama Dengan Pelancaran Pek HBO & HBO GO Di UNIFI TV

Kakimuvee

HBO Batal Siri ‘The Idol’ Selepas Musim 1

Kakimuvee

Filem Blockbuster Thailand ‘Khun Pan 3’ Akan Ditayangkan HBO & HBO GO Pada 4 Ogos Ini

Kakimuvee

Peacemaker 2 Akan Menjadi Projek James Gunn Seterusnya Selepas Superman: Legacy

Kakimuvee

Non-Stop Entertainment This June on HBO GO, HBO, Warner TV, Cartoon Network and Boomerang

Kakimuvee