Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Anime

GSC Bakal Tayangan Filem Anime “Fate/Grand Order The Movie Divine Realm Of The Round Table: Camelot Wandering; Agateram”

Selepas “Demon Slayer: Mugen Train”, GSC membawakan kepada anda, khususnya peminat anime, filem terbaru berjudul “Fate/Grand Order The Movie Divine Realm Of The Round Table: Camelot Wandering; Agateram”.

Sinopsis: – 


Kesatria yang mengembara, Bedivere, menghampiri penghujung perjalanannya. Pada tahun 1273 Masehi di Yerusalem. Tanah Suci telah berubah menjadi gurun besar, orang ramai telah dipaksa keluar dari rumah mereka, dan tiga kuasa besar berperang antara satu sama lain di gurun gersang ini.

The Knights of the Round Table berkumpul untuk melindungi Kota Suci dan Raja Singa mereka. Dengan seluruh kerajaannya dipanggil ke negeri yang aneh, Ozymandias, Raja-Matahari, secara diam-diam bersekongkol menentang kezaliman di alam pelik ini. Penduduk gunung, pelindung bagi orang-orang yang dihalau dari tanah mereka, menunggu peluang mereka untuk memberontak. Untuk memenuhi misinya, Bedivere menuju ke Kota Suci di mana Raja Singa memerintah.

Di sana, dia bertemu dengan Master terakhir umat manusia, Ritsuka Fujimaru, yang telah datang ke Yerusalem, ditemani oleh hambanya, Mash Kyrielight, dalam usaha mereka untuk memulihkan sejarah manusia. Bedivere bergabung dengan Fujimaru dan rakan-rakannya untuk melakukan usaha ini.

Fate/Grand Order The Movie Divine Realm Of The Round Table: Camelot Wandering; Agateram” diarahkan oleh Kei Suezawa dan disuarakan oleh Mamoru Miyano, Nobunaga Shimazaki, dan Rie Takahashi.

GSC masih belum mendedahkan tarikh tayangan filem anime ini. Anda boleh tonton trailer dibawah. 

Related posts

Musim 3 One-Punch Man Telah Diumumkan

Kakimuvee

“One Piece Film: Red” Tunjuk Prestasi Baik Di Box Office Jepun

Zulaikha

Musim 6 “My Hero Academia” Dapat Tarikh Tayangan Perdana & Poster

Zulaikha

Perjalanan Ajaib Dalam Trailer Filem Anime Netflix “Drifting Home”

Kakimuvee

Crunchyroll Umum Tarikh Tayangan Global Untuk Filem Anime ‘Dragon Ball Super: SUPER HERO’ – Termasuk Malaysia

Kakimuvee

Lagenda Anime Kembali Dengan Kisah Baharu Yang Mendebarkan; “Black Rock Shooter Dawn Fall” Kini Boleh Distrim Di Disney+ Hotstar

Kakimuvee

Leave a Comment