Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Anime

GSC Bakal Tayangan Filem Anime “Fate/Grand Order The Movie Divine Realm Of The Round Table: Camelot Wandering; Agateram”

Selepas “Demon Slayer: Mugen Train”, GSC membawakan kepada anda, khususnya peminat anime, filem terbaru berjudul “Fate/Grand Order The Movie Divine Realm Of The Round Table: Camelot Wandering; Agateram”.

Sinopsis: – 

Kesatria yang mengembara, Bedivere, menghampiri penghujung perjalanannya. Pada tahun 1273 Masehi di Yerusalem. Tanah Suci telah berubah menjadi gurun besar, orang ramai telah dipaksa keluar dari rumah mereka, dan tiga kuasa besar berperang antara satu sama lain di gurun gersang ini.

The Knights of the Round Table berkumpul untuk melindungi Kota Suci dan Raja Singa mereka. Dengan seluruh kerajaannya dipanggil ke negeri yang aneh, Ozymandias, Raja-Matahari, secara diam-diam bersekongkol menentang kezaliman di alam pelik ini. Penduduk gunung, pelindung bagi orang-orang yang dihalau dari tanah mereka, menunggu peluang mereka untuk memberontak. Untuk memenuhi misinya, Bedivere menuju ke Kota Suci di mana Raja Singa memerintah.

Di sana, dia bertemu dengan Master terakhir umat manusia, Ritsuka Fujimaru, yang telah datang ke Yerusalem, ditemani oleh hambanya, Mash Kyrielight, dalam usaha mereka untuk memulihkan sejarah manusia. Bedivere bergabung dengan Fujimaru dan rakan-rakannya untuk melakukan usaha ini.

Fate/Grand Order The Movie Divine Realm Of The Round Table: Camelot Wandering; Agateram” diarahkan oleh Kei Suezawa dan disuarakan oleh Mamoru Miyano, Nobunaga Shimazaki, dan Rie Takahashi.

GSC masih belum mendedahkan tarikh tayangan filem anime ini. Anda boleh tonton trailer dibawah. 

Related posts

Trailer Rasmi Pertama Ultraman Musim 2 Telah Dilancarkan

Kakimuvee

Netflix & Riot Game Umum Musim Kedua ‘ARCANE’

Kakimuvee

One Piece Melancarkan Visual Terbaru Sempena Meraikan Episod Ke-1000

Kakimuvee

Tarikh Pelepasan Attack on Titan Musim Akhir Diumumkan Dalam Video Teaser Terbaru

Kakimuvee

Siri Asal Anime Cowboy Bebop Akan Ditayangkan Di Netflix Pada 21 Oktober Ini

Kakimuvee

Trailer Dragon Ball Super: Super Hero Soroti Gaya Animasi Terbaru & Karakter

Kakimuvee

Leave a Comment