Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Anime

GSC Bakal Tayangan Filem Anime “Fate/Grand Order The Movie Divine Realm Of The Round Table: Camelot Wandering; Agateram”

Selepas “Demon Slayer: Mugen Train”, GSC membawakan kepada anda, khususnya peminat anime, filem terbaru berjudul “Fate/Grand Order The Movie Divine Realm Of The Round Table: Camelot Wandering; Agateram”.

Sinopsis: – 

Kesatria yang mengembara, Bedivere, menghampiri penghujung perjalanannya. Pada tahun 1273 Masehi di Yerusalem. Tanah Suci telah berubah menjadi gurun besar, orang ramai telah dipaksa keluar dari rumah mereka, dan tiga kuasa besar berperang antara satu sama lain di gurun gersang ini.

The Knights of the Round Table berkumpul untuk melindungi Kota Suci dan Raja Singa mereka. Dengan seluruh kerajaannya dipanggil ke negeri yang aneh, Ozymandias, Raja-Matahari, secara diam-diam bersekongkol menentang kezaliman di alam pelik ini. Penduduk gunung, pelindung bagi orang-orang yang dihalau dari tanah mereka, menunggu peluang mereka untuk memberontak. Untuk memenuhi misinya, Bedivere menuju ke Kota Suci di mana Raja Singa memerintah.

Di sana, dia bertemu dengan Master terakhir umat manusia, Ritsuka Fujimaru, yang telah datang ke Yerusalem, ditemani oleh hambanya, Mash Kyrielight, dalam usaha mereka untuk memulihkan sejarah manusia. Bedivere bergabung dengan Fujimaru dan rakan-rakannya untuk melakukan usaha ini.

Fate/Grand Order The Movie Divine Realm Of The Round Table: Camelot Wandering; Agateram” diarahkan oleh Kei Suezawa dan disuarakan oleh Mamoru Miyano, Nobunaga Shimazaki, dan Rie Takahashi.

GSC masih belum mendedahkan tarikh tayangan filem anime ini. Anda boleh tonton trailer dibawah. 

Related posts

Tiga Siri Terbaru Gundam Telah Diumumkan Termasuk Anime TV Utama

Kakimuvee

Trailer Filem Anime “Sing a Bit of Harmony” Goda Tayangan 2022

Kakimuvee

Anime Pertama Tempatan ‘Satria 7 Pahlawan’ Akan Tersedia Di Netflix Selasa Ini

Kakimuvee

Musim Terakhir “Attack on Titan” Akan Kembali Pada Januari 2022

Kakimuvee

Trailer “Star Wars: Vision” Menjanjikan Pengalaman Unik & Menarik Kepada Peminat Anime

Kakimuvee

Filem Anime “Your Name” Akan Tiba Di Netflix 1 September Ini

Zulaikha

Leave a Comment