Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Go Hyun Jung Berdiri Dihadapan Lukisan Dalam Poster Drama Terbaru JTBC

JTBC telah mendedahkan poster teaser pertama drama yang akan datang A Person Similar to Your (tajuk literal).

A Person Similar to Your adalah mengenai wanita yang setia pada keinginannya dan wanita lain yang kehilangan cahaya dalam hidupnya disebabkan oleh orang lain. Drama ini akan mengisahkan tentang hubungan sulit, pengkhianatan, rasuah, dan dendam yang mengikuti pertemuan mereka. Drama ini dibintangi Go Hyun Jung, Shin Hyun Been, Kim Jae Young, dan Choi Won Young.

Go Hyun Jung akan memainkan peranan utama sebagai Jung Hee Joo, yang dibesarkan dalam kemiskinan tetapi kini menjalani kehidupan yang berjaya sebagai artis dan penulis esei setelah mewujudkan keluarga yang bahagia dan kaya. Walaupun dia menjalani kehidupan yang dicemburui, dia masih menyimpan perasaan kosong mengenai masanya yang berlalu.

Di poster penggoda, Jung Hee Joo berdiri di hadapan kanvas yang koyak dengan gaun merah yang tebal. Dia memegang pisau lukisan di satu tangan dan melihat ke belakang dengan ekspresi yang tidak dapat dibaca di wajahnya. Dia kelihatan sentimental namun bertekad, dan dia kelihatan cemas seolah-olah dia berusaha menyembunyikan dunia yang gemetar. Kata-kata di poster berbunyi, “Permulaan cerita saya adalah …”

A Person Similar to You akan ditayangkan Oktober ini.

Sumber: Soompi

Related posts

Netflix Umum Tajuk Adaptasi Korea Money Heist, Tonton Teaser Pertama Disini

Kakimuvee

Rating “Snowdrop” & “Bulgasal” Kembali Meningkat

Kakimuvee

“Through The Darkness” & “The King Of Tears, Lee Bang Won” Capai Rating Tertinggi Setakat Ini

Zulaikha

Sekolah Diserang Zombi Dalam Trailer Rasmi All of Us Are Dead”

Kakimuvee

Penggembaraan Epik Han Hyo Joo, Kang Ha Neul, Lee Kwang Soo & Kwon Sang Woo Dalam Poster Terbaru “The Pirates: The Goblin Flag”

Kakimuvee

Heo Sung Tae Sertai Kang Ha Neul Dalam Drama Aksi Terbaru “Insider”

Zulaikha

Leave a Comment