Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Gambar ‘The Expendables 4’ Menggoda Pertarungan Di Antara Jason Statham & Iko Uwais

Menerusi akaun peribadi Instagram, bintang The Expendables, Jason Statham telah kongsikan beberapa foto dan video belakang tabir terbaru dari set penggambaran ansuran keempat The Expendables yang akan datang. Foto-foto itu memberikan kita gambaran sekilas tentang salah satu urutan aksi filem itu, menggoda pertarungan antara Statham dan bintang The Raid, Iko Uwais, yang akan memainkan watak penjahat dalam filem akan datang. 

Dalam catatan Statham, dia memuji Uwais dengan mendedahkan bagaimana dia memberi “penghormatan besar” terhadap bakat dan kemahiran pelakon Indonesia itu. 


Satu penghormatan dapat meluangkan sedikit masa skrin dengan @iko.uwais yang sangat berbakat. Sangat mahir dalam permainannya dan kepantasan dan kemahiran yang sangat tinggi yang mengambil masa seumur hidup untuk dicapai. Penghormatan yang besar untuk semua yang anda lakukan saudara.”

Anda boleh lihat foto dan video The Expendables 4 di bawah.

The Expendables 4 akan diarahkan oleh Scott Waugh (Act of Valor, Need for Speed) dari lakon layar yang ditulis oleh Spenser Cohen. Jason Statham dan Sylvester Stallone akan kembali meneruskan peranan mereka sebagai Lee Christmas dan Barney Ross. Turut kembali dalam filem akan datang adalah Dolph Lundgren (Creed II), dan Randy Couture (Blowback) yang mengulangi peranan masing-masing sebagai Gunner Jensen dan Toll Road.

Ansuran terbaru Expendables diterbitkan oleh Statham, Kevin King Templeton dan Les Weldon Yariv Lerner. Buat masa ini, tarikh pelepasan masih belum ditetapkan.

Related posts

[VIDEO] “Kutip RM12.2 Juta, Tapi “Mat Kilau” Masih Belum Untung” – Mawi Beri Penjelasan

Kakimuvee

[VIDEO] Nathalie Emmanuel Terperangkap Dalam Perkahwinan Pontianak Dalam Trailer “The Invitation”

Kakimuvee

HBO Dedah Poster Rasmi “House of the Dragon”

Kakimuvee

Temuera Morrison Teruja Dapat Muncul Dalam Siri “Obi-Wan Kenobi”

Kakimuvee

Muat Naik Klip “Mat Kilau” Di TikTok, Syamsul Yusof Beri Amaran – Padam Atau Dikenakan Tindakan Saman

Kakimuvee

Disney Sahkan Kedudukan “Doctor Strange 2” Dalam ‘Timeline MCU’

Kakimuvee

Leave a Comment