Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Gambar Terbaru “Taxi Driver” Previu Lee Je Hoon Sebagai Hero Yang Berbeza


SBS telah mendedahkan gambar terbaru “Taxi Driver” yang menampilkan bintang utama Lee Je Hoon (via Soompi). 

Dalam gambar yang baru dikeluarkan, Lee Je Hoon dengan mudah berubah menjadi Kim Do Gi, seorang pahlawan gelap yang mengejar keadilan dengan cara yang unik. Dia akan mengejar penjahat dan menghukum mereka dengan cara yang tidak dapat dilakukan oleh undang-undang. Watak karismatik mempunyai kemahiran bertarung dan pemanduan yang hebat serta tidak akan kalah walaupun dia menentang banyak lawan. Dia juga akan menggunakan teknik penyamarannya untuk memburu sasarannya.

Berdasarkan webtoon dengan nama yang sama, “Taxi Driver” adalah mengenai perkhidmatan teksi misteri yang membalas dendam bagi pihak mangsa yang gagal mendapat keadilan dari undang-undang.

Lee Je Hoon akan berperanan sebagai Kim Do Gi, bekas pegawai pasukan khas yang bekerja sebagai pemandu perkhidmatan teksi misteri bernama Rainbow Transportation. Kim Do Gi akan menyertai senarai hero SBS yang unik dan menyegarkan, yang merangkumi Kim Hae Il (dimainkan oleh Kim Nam Gil) dari “The Fiery Priest” dan Yoon Hee Jae (Joo Ji Hoon) dari “Hyena.”

“Taxi Driver” akan mula bersiaran sebaik sahaja “The Penthouse 2” berakhir, iaitu pada 9 April jam 10 malam waktu Korea Selatan. Related posts

K-Drama Jenayah CRUSH Akan Ditayangkan Di Disney+ Hotstar Pada 13 Mei Ini

Kakimuvee

Disney+ Umum Senarai K-Drama Bagi Tahun 2024

Kakimuvee

Kdrama Balas Dendam Terbaru The Impossible Heir Akan Tayang Di Disney+ Hostar Pada Februari Ini

Kakimuvee

Rancangan Realiti Single’s Inferno Akan Kembali Pada 12 Disember Ini

Kakimuvee

Trailer Pertama Sweet Home Musim 2 Telah Didedahkan

Kakimuvee

Netflix Kongsi Klip Terbaru “Castaway Diva” Park Eun Bin

Kakimuvee