Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Gambar Terbaru “Taxi Driver” Previu Lee Je Hoon Sebagai Hero Yang Berbeza


SBS telah mendedahkan gambar terbaru “Taxi Driver” yang menampilkan bintang utama Lee Je Hoon (via Soompi). 

Dalam gambar yang baru dikeluarkan, Lee Je Hoon dengan mudah berubah menjadi Kim Do Gi, seorang pahlawan gelap yang mengejar keadilan dengan cara yang unik. Dia akan mengejar penjahat dan menghukum mereka dengan cara yang tidak dapat dilakukan oleh undang-undang. Watak karismatik mempunyai kemahiran bertarung dan pemanduan yang hebat serta tidak akan kalah walaupun dia menentang banyak lawan. Dia juga akan menggunakan teknik penyamarannya untuk memburu sasarannya.

Berdasarkan webtoon dengan nama yang sama, “Taxi Driver” adalah mengenai perkhidmatan teksi misteri yang membalas dendam bagi pihak mangsa yang gagal mendapat keadilan dari undang-undang.

Lee Je Hoon akan berperanan sebagai Kim Do Gi, bekas pegawai pasukan khas yang bekerja sebagai pemandu perkhidmatan teksi misteri bernama Rainbow Transportation. Kim Do Gi akan menyertai senarai hero SBS yang unik dan menyegarkan, yang merangkumi Kim Hae Il (dimainkan oleh Kim Nam Gil) dari “The Fiery Priest” dan Yoon Hee Jae (Joo Ji Hoon) dari “Hyena.”

“Taxi Driver” akan mula bersiaran sebaik sahaja “The Penthouse 2” berakhir, iaitu pada 9 April jam 10 malam waktu Korea Selatan. Related posts

Selepas 12 Hari Di Tayangkan Di Korea, Sleep Telah Mencatat Lebih 1 Juta Penonton

Kakimuvee

Drama Terbaru SBS “The Escape of the Seven” Bermula Baik Pada Episod Pembukaan

Kakimuvee

Review Filem: Sleep (2023)

Kakimuvee

Filem Seram Korea ‘SLEEP’ Akan Ditayangkan Di Pawagam Pada 14 September Ini

Kakimuvee

MOVING Pecah Rekod, Jadi K-Drama Paling Ramai Penonton Di Disney+ Hotstar

Kakimuvee

MASK GIRL Duduki No. 1 Carta Netflix Untuk Rancangan Bukan Bahasa Inggeris

Kakimuvee