Berita

Gambar Terbaru “It’s Okay To Not Be Okay” Paparkan Perubahan Hubungan Kim Soo Hyun & Seo Ye Ji

Views

tvN telah mendedahkan gambar terbaru It’s Okay to Not Be Okay untuk episod akan datang. Anda boleh saksikannya dibawah.

Dalam gambar terbaru, Moon Kang Tae dan Go Moon Young duduk mengadap diantara satu sama lain, seolah-olah hubungan mereka jauh berbeza dari sebelumnya, meningkatkan harapan penonton bagaimana pertemuan mereka di lewat malam akan mengubah hubungan antara kedua-duanya.

*It’s Okay to Not Be Okay kini boleh ditonton di Netflix

Moon Gang-tae (Kim Soo-hyun) bekerja sebagai pengasuh di wad psikiatri. Gang-tae dikurniakan segalanya termasuk badan yang hebat, kecerdasan, kemampuan untuk bersimpati dengan orang lain, kesabaran, kemampuan untuk bertindak balas dengan cepat, dan banyak lagi.

Dia menjaga abangnya, Sang-tae (Oh Jung-se), yang berusia lapan tahun lebih tua daripadanya dan menghidapi spektrum autisme.

Dia dengan baik menjaga saudaranya, Sang-tae (Oh Jung-se), yang berusia lapan tahun lebih tua daripadanya dan berada di spektrum autisme. Nasib membawa Gang-tae bertemu wanita istimewa. Wanita itu, Ko Mun-yeong (Seo Yea-ji), adalah pengarang buku kanak-kanak yang popular, tetapi dia sangat mementingkan diri sendiri, sombong, dan kasar.

BACA:  Mulan Akan Ditayangkan Di Disney+ Dengan Harga Premium

It’s Okay To Not Be Okay memaparkan percintaan luar biasa diantara dua individu yang akhirnya saling menyembuhkan luka emosi dan psikologi yang dihadapi mereka.

Tinggalkan Balasan

shares