Berita

Gambar Belakang Tabir The Suicide Squad Tertiris Di Internet

Views

Filem The Suicide Squad arahan James Gunn kini sedang rancak menjalani penggambaran di Atlanta, Amerika Syarikat.

Sehubungan dengan itu, beberapa gambar diset penggambaran telah mula tersebar di Internet dan media sosial, sekaligus memberi pandangan pertama para pelakon dengan kostum berwarna-warni mereka. Anda boleh lihat gambar-gambar tersebut menerusi laman Just Jared.

The Suicide Squad dibintangi pelakon seperti David Dastmalchian, John Cena, Jai Courtney, Joaquín Cosío, Nathan Fillion, Joel Kinnaman, Maylin Ng, Flula Borg, Sean Gunn, Juan Deigo Botto, Storm Reid, Pete Davidson, Taika Waititi, Alice Brage, Steve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer Holland, Viola Davis, Idris Elba, Margot Robbie, dan Michael Rooker.

Davis, Robbie, Courtney dan Kinnaman akan meneruskan watak mereka dalam filem pertama iaitu sebagai Amanda Waller, Harley Quinn, Captain Boomerang dan Rick Flag. Selain itu juga, terdapat pelakon merupakan bekas pelakon filem Guardians of the Galaxy arahannya iaitu David Dastmalchian, Nathan Fillion, Sean Gunn, Steve Agee, dan Michael Rooker,

Filem ini ditulis dan diarahkan oleh Gunn manakala Chuck Roven dan Peter Safran akan bertindak selaku penerbit. Nik Korda pula sebagai penerbit eksekutif.

The Suicide Squad akan menemui penonton pada 6 Ogos 2021.

View this post on Instagram

New Set Photos for @jamesgunn’s #TheSuicideSquad

A post shared by The Nerdy Hero (@therealnerdyhero) on

Tinggalkan Balasan

shares
Enable Notifications    Ok No thanks