Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer

Filem Terbaru Angelina Jolie “Those Who Wish Me Dead” Lancar Trailer Yang Cukup Mendebarkan


Warner Bros. Pictures dan New Line Cinema telah mendedahkan trailer filem Those Who Wish Me Dead yang cukup mendebarkan. Diarahkan oleh Taylor Sheridan, filem thriller ini dibintangi pemenang Oscar Angelina Jolie (Maleficent) dan Nicholas Hoult (Max Max: Fury Road). Anda boleh tonton trailer tersebut dibawah. 

Those Who Wish Me Dead akan mengikuti kisah remaja dalam program perlindungan saksi yang melarikan diri dari pembunuh di tengah-tengah padang gurun Montana yang sedang dilanda kebakaran. Filem ini berdasarkan novel berjudul sama karya Michael Koryta dan digambarkan sebagai filem pengejaran yang sangat mendebarkan. 

Selain Jolie dan Hoult, filem ini turut Jon Bernthal (The Wolf of Wall Street), Tyler Perry (Alex Cross), Aidan Gillen (The Dark Knight Rises), Medina Senghore (Happy!), Finn Little (2067) , dan Jake Weber (Star Trek: Discovery).

They Who Wish Me Dead diarahkan oleh Taylor Sheridan (Yellowstone) berdasarkan lakon layar yang diadaptasikan oleh Sheridan, penulis novel Koryta dan Charles Leavitt, dengan Bron Studios (The Mule) menerbitkan filem ini bersama-sama Steve Zaillian (The Irishman) dan Garrett Basch melalui syarikat produksi Filem Ritus.

They Who Wish Me Dead akan ditayangkan secara serentak di pawagam dan HBO Max pada 14 Mei ini.Related posts

Drama Bersiri Max Original DUNE: PROPHECY Akan Membuat Debut Pada Musim Luruh Ini

Kakimuvee

Mega Minion Hadir Membantu Gru Dalam Trailer Terbaru Despicable Me 4′

Kakimuvee

Penonton Antarabangsa Beri Pulangan Besar Pada ‘Aquaman 2’

Kakimuvee

Penjahat Utama Kembali Dalam Trailer Kung Fu Panda 4

Kakimuvee

Dune: Part Two Menjadi Filem Arahan Denis Villeneuve Paling Panjang

Kakimuvee

Trailer Leave the World Behind Menampilkan Barisan Pelakon Bintang

Kakimuvee