Slot Tempatan

Filem Hollywood ALONE & KINGDOM, Antara Filem Terbaru Maya Karin

Views

Walaupun telah lama tidak muncul di layar perak mahupun di kaca televisyen, aktres Maya Karin mendedahkan bahawa dia masih lagi aktif dalam bidang lakonan dan kini sedang menantikan empat buah filem terbarunya ditayangkan dipawagam.

Menurut Maya atau nama sebenarnya Maya Karin Roelcke, , dua daripada empat filem lakonanya adalah filem Hollywood berjudul Alone dan Kingdom, manakala dua lagi adalah filem tempatan berjudul Abang Long Fadil 3 dan Semangat Negara: Olympic Dream.

Maya Karin bakal muncul dalam filem aksi komedi arahan Ghaz Abu Bakar berjudul Bulan dan Pria Terhebat 12 Mac ini. Filem tersebut berkisarkan tentang Bulan, seorang pelatih dalam pasukan khas Indonesia, yang memulakan penggembaran menjejaki sindiket pemerdagangan manusia dalam usaha mencari adiknya yang diculik, Melati. Bulan bertemu dengan Haris, seorang pemandu e-hailing yang ingin membantu dia dari buruan, Agus dan bosnya, Ricky. Ricky menugaskan Tony, pembunuh upahan untuk memburu Bulan dan Haris, dan seterusnya membunuh mereka.

Bulan dan Pria Terhebat turut dibintangi pelakon seperti Zahirah MacWilson, Zizan Razak, Bell Ngasri, dan Khir Rahman

Sumber: Cinema Online

Tinggalkan Balasan

shares
Enable Notifications    Ok No thanks