Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official TrailerSlot AsiaStreaming

Filem Blockbuster Thailand ‘Khun Pan 3’ Akan Ditayangkan HBO & HBO GO Pada 4 Ogos Ini


Tonton filem blockbuster terbesar Thailand tahun ini dan bab terakhir trilogi aksi-fantasi yang digemari, Khun Pan 3, akan ditayangkan secara eksklusif di HBO (Astro Ch 411) dan HBO GO pada Jumaat, 4 Ogos.

HBO Asia Originals, Khun Pan 3, ialah kesimpulan yang epik dan mendebarkan kepada salah satu francais filem paling terkenal di Thailand. Peminat juga boleh menstrim keseluruhan trilogi Khun Pan hanya di HBO GO.

Khun Pan 3 membentangkan kisah yang menggembirakan tentang kebaikan lawan kejahatan, berlatarkan latar belakang Thailand pada tahun 1950-an selepas kemelut Perang Dunia Kedua. Di sini, ahli politik yang korup, penyamun yang menggunakan sihir, dan jeneral tentera semuanya bersaing untuk mengawal dalam perjuangan ganas yang mengancam negara ke dalam anarki — dengan seorang lelaki terpaku di tengah-tengah semuanya.

Selepas bertahun-tahun meluangkan masa untuk melaksanakan keadilan ghaibnya, polis ahli sihir yang baik, Khun Pan — kini bakal bapa — kembali ke kedamaian yang tenang di kampung halamannya, dengan harapan untuk memulakan kehidupan yang bersih dengan keluarganya yang jauh dari masa lalunya yang berdarah.

Tetapi dia tidak lama lagi mendapati, syaitannya tidak akan dibaringkan dengan mudah, apabila tiga ahli politik terkemuka diculik. Khun Pan dipujuk untuk mengambil satu misi terakhir untuk memburu penyamun terkenal yang menculik mereka.


Ketika Khun Pan bergelut dengan ancaman baru ini, dia menyedari bahawa kuasa kebalnya semakin berkurangan: akibat hutang darah karma yang ditanggung oleh penyembelihannya selama bertahun-tahun atas nama keadilan.

Semasa Khun Pan memulakan perjalanannya, dia membongkar konspirasi yang mencabar semua yang dia percayai dan dengan kuasa kebalnya yang semakin pudar, Khun Pan perlu berdepan dengan musuh yang paling sukar: kematiannya.

Pastikan anda menonton kesudahan trilogi aksi ini untuk melihat sama ada harapan negara akan berjaya dalam misi ini sementara nasib republik itu tergantung dalam keseimbangan.

Diterbitkan oleh Sahamongkolfilm International, HBO Asia Originals ini diarahkan dan ditulis oleh Kongkiat Komesiri.

Pelakon termasuklah Ananda Everingham sebagai Khun Pan, Mario Maurer dan Phakin Khamwilaisak (Tono) masing-masing sebagai penyamun Mahesuan dan Dam, serta Bhumibhat Thavornsiri yang memainkan watak Kapten Polis Tatthep dan Sarika Sathsilpsupa sebagai Sawittree.

Strim atau muat turun Khun Pan 1 & 2 di HBO GO dan saksikan Khun Pan 3 mulai 4 Ogos ini.


Related posts

Selepas 12 Hari Di Tayangkan Di Korea, Sleep Telah Mencatat Lebih 1 Juta Penonton

Kakimuvee

Drama Terbaru SBS “The Escape of the Seven” Bermula Baik Pada Episod Pembukaan

Kakimuvee

Review Filem: Sleep (2023)

Kakimuvee

Warner Bros. Discovery & UNIFI Memperluaskan Kerjsama Dengan Pelancaran Pek HBO & HBO GO Di UNIFI TV

Kakimuvee

Filem Seram Korea ‘SLEEP’ Akan Ditayangkan Di Pawagam Pada 14 September Ini

Kakimuvee

HBO Batal Siri ‘The Idol’ Selepas Musim 1

Kakimuvee