Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Filem Akan Datang Fast & Furious Akan Bertempat Di Angkasa Lepas

Pengarah filem The Fate of the Furious tidak menolak kemungkinan franchise filem Fast & Furious akan mengembara ke angkasa lepas pula.

Filem yang asalnya tertumpu kepada perlumbaan kereta pula dilihat semakin lama semakin mengarut dengan aksi didalam kapal terbang yang mengambil masa berbelas-belas minit untuk terbang, kereta terjun dari kapal terbang sehingga dapat mendarat dengan tepat, serta yang terbaru dimana geng-geng Dominic Toretto berlumba dengan kapal selam.

Dengan aksi filem Fast & Furious dilihat semakin mengarut, peminat mula bergurau bahawa filem akan datang mungkin akan mengambil tempat diangkasa.

Gary yang sedar akan gurauan peminat itu berkata pada laman Screenrant akan ada kemungkinan filem akan datang dibuat di angkasa lepas, tetapi dalam nada bergurau.

“Outer space? Listen, I wouldn’t rule anything with this franchise. When I read submarine I’m like ‘OK, anything’s possible’. [Laughs] You never know. I haven’t read “Dom on Mars” yet but again, you just never know.”

Walaupun filem ini dilihat semakin mengarut, ia tidak menghalang franchise Fast & Furious mengaut berbillion dollar hasil tayangannya keseluruh dunia.

Jadi jangan terkejut jika kita dapat menyaksi aksi lumba kereta di Planet Marikh atau Bulan dalam filem The Fast & The Furious akan datang. Mereka kini dalam perancangan untuk menghasilkan dua lagi siri sekuel serta spin-off mengenai salah seorang karakter filem Fast & Furious iaitu Hobbs

Related posts

Saksikan Trailer Red Band ‘No Hard Feelings’ Lakonan Jennifer Lawrence

Kakimuvee

Bintang John Wick Lance Reddick Meninggal Dunia Pada Usia 60 Tahun

Kakimuvee

Zack Snyder Goda Video Transmisi Dari Lord Darkseid

Kakimuvee

Viu Jadi Pemacu Utama Pertumbuhan Langganan OTT Asia Tenggara Pada Suku ke-4 2022, Menurut Laporan MPA

Kakimuvee

Anime Jepun Pasca Apokaliptik ‘Tengoku Daimakyo’ Akan Tersedia Untuk Penstriman Di Disney+ Hotstar Pada April Ini.

Kakimuvee

Rating Awal Rotten Tomatoes ‘John Wick: Chapter 4’ Telah Didedahkan

Kakimuvee

Leave a Comment