Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Ethan Hunt Mahu Bawa Pasukannya Melakukan Misi Di Angkasa?

Mission: Impossible sememang terkenal dengan aksi lagak ngeri yang dilakukan sendiri oleh pelakon utamanya, Tom Cruise. Sehinggakan peminat mula bergurau sama ada Tom Cruise sanggup melakukan aksi lagak ngerinya di angkasa pula.

Bagi aktor tersebut, dia tidak menolak cadangan dari peminat itu, malah beliau juga mahu membawa Ethan Hunt dan pasukannya melakukan misi di angkasa lepas. Cuma bagi aktor tersebut, bagaimana hendak membawa cerita tersebut mencapai sehingga ke tahap itu.

“Bagaimana anda membina urutan babak di sana dan berapa lama kita boleh mempunyai urutan babak itu? Kerana jika saya naik dan hanya jatuh, bagaimana anda memasukkannya ke dalam struktur skrip?”

Kita sudah melihat Tom Cruise bergayut dipintu kapal terbang, dan memandu sendiri helikopter dalam filem Fallout, mahu anda melihat aksi aktor tersebut di angkasa lepas pula?

Anda boleh lihat video penuh temubual diantara Tom Cruise dan koresponder Collider dibawah yang membincangkan tentang misi seterusnya di angkasa lepas.

Related posts

Eternals Pada Masa Ini Menjadi Filem MCU Yang Mendapat Rating Paling Rendah Di Rotten Tomatoes

Kakimuvee

Saksikan Trailer The Unforgivable Lakonan Sandra Bullock, Akan Tayang Di Netflix 10 Disember Ini

Kakimuvee

Teaser Trailer Lightyear: Chris Evans Terajui Filem Spin-Off Toy Story

Kakimuvee

Bintang The Raid, Iko Uwais Sertai The Expendables 4

Kakimuvee

‘PLOT TWIST’ SEKUEL KEDUA ‘THE HOTEL’ LEBIH SUSPEN & DRAMATIK

Kakimuvee

Hari Disney+ Hotstar Bakal Disambut pada 12 November Dengan Kandungan Baharu, Pengalaman Khas Untuk Peminat, Dan Lebih Lagi

Kakimuvee

Leave a Comment