Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Ethan Hunt Mahu Bawa Pasukannya Melakukan Misi Di Angkasa?

Mission: Impossible sememang terkenal dengan aksi lagak ngeri yang dilakukan sendiri oleh pelakon utamanya, Tom Cruise. Sehinggakan peminat mula bergurau sama ada Tom Cruise sanggup melakukan aksi lagak ngerinya di angkasa pula.

Bagi aktor tersebut, dia tidak menolak cadangan dari peminat itu, malah beliau juga mahu membawa Ethan Hunt dan pasukannya melakukan misi di angkasa lepas. Cuma bagi aktor tersebut, bagaimana hendak membawa cerita tersebut mencapai sehingga ke tahap itu.

“Bagaimana anda membina urutan babak di sana dan berapa lama kita boleh mempunyai urutan babak itu? Kerana jika saya naik dan hanya jatuh, bagaimana anda memasukkannya ke dalam struktur skrip?”

Kita sudah melihat Tom Cruise bergayut dipintu kapal terbang, dan memandu sendiri helikopter dalam filem Fallout, mahu anda melihat aksi aktor tersebut di angkasa lepas pula?

Anda boleh lihat video penuh temubual diantara Tom Cruise dan koresponder Collider dibawah yang membincangkan tentang misi seterusnya di angkasa lepas.

Related posts

Spider-Man 3: Alfred Molina Kembali Sebagai Doctor Octopus?

Kakimuvee

“Godzilla vs. Kong” Mungkin Akan Ditayangkan Terus Ke Laman Streaming

Kakimuvee

Mads Mikkelsen Sah Ganti Johnny Depp Dalam Filem “Fantastic Beasts 3”

Kakimuvee

Sekuel “Extraction” Akan Mulakan Produksi Pada 2021

Kakimuvee

Foto Pertama Tom Holland Dalam Filem Drama “Cherry”

Kakimuvee

Mark Ruffalo & Catherine Keener Sertai Ryan Renolds Dalam Filem Sci-Fi The Adam Project

Kakimuvee

Leave a Comment

Add your own review

Rating