Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Erik Killmonger Mungkin Kembali Dalam Sekuel Black Panther

Karakter Erik Killmonger lakonan Michael B. Jordan boleh dikatakan antara karakter villain terbaik dalam Marvel Cinematic Universe selepas Loki. Pertama kali diperkenalkan menerusi Black Panther, karakter tersebut berjaya menambat hati penonton dengan karismanya yang kuat sebagai musuh kepada Black Panther.

Meskipun Erik Killmongert telah dimatikan dalam filem Black Panther, peminat mungkin dapat melihat kembali karakter tersebut dalam filem kedua Black Panther.

Ketika dalam rancangan Entertainment Tonight baru-baru ini, aktres Angela Bassett mendedahka bahawa kesemua pelakon asal Black Panther akan kembali dalam filem kedua Black Panther termasuklah Michael B. Jordan.

Jika sepupu kepada T’Challa itu kembali dalam Black Panther 2, ia akan menimbulkan teori bagaimana villain tersebut hidup kembali. Adakah Erik sebenarnya masih hidup selepas pertarungan terakhir antara T’Challa dan dia ataupun karakter tersebut kembali disebabkan faktor yang bakal ditunjukkan dalam Avengers: Endgame. 

Apapun berita ini masih dianggap khabar angin dan kita tunggu pengesan dari pengarah dan Marvel Studio

Related posts

Teaser Trailer Lightyear: Chris Evans Terajui Filem Spin-Off Toy Story

Kakimuvee

Bintang The Raid, Iko Uwais Sertai The Expendables 4

Kakimuvee

‘PLOT TWIST’ SEKUEL KEDUA ‘THE HOTEL’ LEBIH SUSPEN & DRAMATIK

Kakimuvee

Hari Disney+ Hotstar Bakal Disambut pada 12 November Dengan Kandungan Baharu, Pengalaman Khas Untuk Peminat, Dan Lebih Lagi

Kakimuvee

Tv Spot Eternals Dedah Deviants Telah Berevolusi

Kakimuvee

Filem The Trench Yang Dibatalkan WB Adalah Filem Rahsia Black Manta

Kakimuvee

Leave a Comment