Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Durasi Tayangan “Morbius” Telah Didedahkan

Durasi tayangan rasmi untuk filem superhero terbaru Sony, Morbius telah didedahkan, dengan filem itu mengikut jejak langkah filem-filem superhero Marvel lain yang diterbitkan oleh syarikat itu. 

Berdasarkan senarai filem di laman web Cinemark, masa tayangan Morbius adalah 1 jam dan 48 minit, sedikit panjang berbanding filem Venom: Let There Be Carnage, yang mempunyai masa tayangan 1 jam 37 minit. Filem yang dibintangi Jared Leto itu akan dilancarkan pada penghujung bulan hadapan, dan ini bermaksud peminat tidak perlu menunggu lama untuk melihat bagaimana Morbius dikaitkan dengan filem-filem Marvel Sony yang telah ditayangkan sepanjang 2021. 

Salah satu watak Marvel yang paling menarik dan berkonflik muncul di layar perak apabila Jared Leto berubah menjadi antihero misterius Michael Morbius,” baca sinopsis. “Penyakit darah yang jarang berlaku dan bertekad untuk menyelamatkan orang lain yang mengalami nasib yang sama, Dr. Morbius mencuba perjudian terdesak. Walaupun pada mulanya ia kelihatan seperti kejayaan yang radikal, kegelapan di dalam dirinya dilepaskan. Adakah kebaikan akan mengatasi kejahatan – atau adakah Morbius akan tunduk kepada desakan barunya yang misteri?”

Morbius diarahkan oleh Daniel Espinosa (Safe House) dari lakonlayar yang ditulis oleh Burk Sharpless dan Matt Sazaman. Filem ini diterbitkan Avi Arad, Matt Tolmach dan Lucas Foster. Barisan pelakon turut terdiri daripada Matt Smith sebagai Loxias Crown, Adria Arjona sebagai Martine Bancroft, Jared Harris sebagai mentor Morbius dan Tyrese Gibson sebagai Ejen FBI.

Advertisements

Filem superhero terbaru Sony Pictures ini ditetapkan tayangan pada 27 Januari 2022. 

Related posts

“Guardians of the Galaxy Vol. 3” Akan Menjadi Yang Terakhir Buat Pasukan Superhero Galaksi MCU

Kakimuvee

Poster Terbaru “The Batman” Mempamerkan Penguin dan Riddler

Kakimuvee

“Mortal Kombat 2” Kini Sedang Dibangunkan, Jeremy Slater Jadi Penulis

Kakimuvee

Dwayne Johnson Bangunkan Filem Adaptasi Permainan Video Terbaru

Kakimuvee

Spin-Off “A Quiet Place” Ditunda Ke Tarikh Baru

Kakimuvee

[VIDEO] Ben Mendelsohn, Cobie Smulders & Emilia Clarke Kelihatan Di Set Penggambaran “Secret Invasion”

Kakimuvee