Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Durasi Tayangan ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ Didedahkan, Paling Lama Berbanding 2 Filem Sebelum Ini


Durasi tayangan Guardians of the Galaxy Vol. 3 telah didedahkan menjelang tayangan filem terbaru Marvel Studios yang dinantikan itu pada 5 mei nanti. 

Laman Atom Tickets menyenaraikan durasi tayangan Guardians of the Galaxy Vol. 3 iaitu 2 jam 29 minit atau 149 minit, menjadikan yang terpanjang dalam siri Guardians of the Galaxy.

Filem pertama sebelum ini berdurasi 122 minit atau 2 jam 2 minit, manakala Vol. 2 selama 137 minit iaitu 2 jam 17 minit. 

“Dalam filem Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3, kumpulan ketidaksesuaian kegemaran kita kelihatan agak berbeza pada masakini,” menurut sinopsis.

Peter Quill, yang masih bersedih kerana kehilangan Gamora, mesti mengumpulkan pasukannya di sekelilingnya untuk mempertahankan alam semesta bersama-sama dengan melindungi salah seorang daripada mereka sendiri. Misi yang, jika tidak diselesaikan dengan jayanya, berkemungkinan besar akan membawa kepada pengakhiran Guardians yang kita kenali.”


Guardians of the Galaxy Vol. 3 sekali lagi ditulis dan diarahkan oleh James Gunn, dan menampilkan kepulangan bintang utama seperti Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Sean Gunn, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, dan Vin Diesel yang meneruskan peranan mereka sebagai Star-Lord, Gamora, Drax, Kraglin, Nebula, Mantis, Rocket, dan Groot.

Menyertai mereka adalah pendatang baharu MCU iaitu Will Poulter dan Chukwudi Iwuji, dengan Poulter disahkan membawa watak kegemaran peminat, Adam Warlock.


Related posts

Nicholas Hoult Akan Memainkan Watak Lex Luthor Dalam Filem Superman: Legacy

Kakimuvee

Kutipan The Marvels Menyusut 78% Pada Minggu ke-2

Kakimuvee

Pengarah Destin Daniel Berundur Dari Projek Avengers: The Kang Dynasty

Kakimuvee

Matlamat Suci Loki Ditunjukkan Dalam Finale Siri ‘Loki’

Kakimuvee

Tajuk-Tajuk Episod WHAT IF…? Musim 2 Tertiris

Kakimuvee

The Marvels Perlu Kutip Lebih AS$400 Juta Untuk Catat Keuntungan

Kakimuvee