Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Dua Drama Terbaru, “Bossam: Steal The Fate” & “Dark Hole” Memulakan Episod Pertama Dengan Langkah Kanan

Dua drama terbaru, Bossam: Steal The Fate dan Dark Hole telah memulakan rancangan mereka dengan langkah kanan.

Menurut Nielsen Korea (via Soompi), Dark Hole telah menerima respon positif dari penonton apabila merekodkan purata rating sebanyak 2.9 peratus untuk episod pertama dan 3.7 peratus untuk episod kedua. Drama terbaru itu telah ditayangkan serentak di saluran tvN dan OCN. 

Dibintangi Lee Joon Hyuk dan Kim Ok Bin, Dark Hole adalah drama thriller sci-fi mengenai sekumpulan mangsa yang berjuang untuk nyawa mereka dengan menentang manusia mutan yang berubah menjadi monster ganas setelah menghirup asap gelap dari lubang lubang misteri.

Satu lagi drama terbaru, Bossam: Steal the Fate turut bermula baik dengan merekodkan purata rating sebanyak 3.132 peratus, penilaian tertinggi yang pernah dicatatkan untuk episod perdana drama-drama MBN.

Bossam: Steal the Fate adalah drama sejarah yang dibintangi oleh Jung Il Woo sebagai Ba Woo, penyangak dengan identiti misteri yang secara tidak sengaja menculik seorang puteri. Anggota Girls ‘Generation, Yuri berperanan sebagai Soo Kyung yang merupakan puteri kepada Raja Gwanghae. Walaupun pada mulanya hubungan mereka bermasalah, mereka segera menemukan kekuatan antara satu sama lain ketika mereka bergabung untuk mengatasi kesusahan mereka bersama.

Sementara itu, Taxi Driver mencapai penilaian tertinggi apabila episod yang ditayangkan pada Jumaat yang lalu telah merekodkan purata rating sebanyak 12.9 peratus dan 15.1 peratus untuk dua bahagiannya. Drama itu juga menjadi rancangan yang paling ramai penonton dalam slot waktunya.

Untuk episod terbaru, rating Taxi Driver sedikit menurun dengan purata rating sebanyak 8.3 dan 15.2 peratus. Episod keempat drama remake JTBC, Undercover telah merekodkan purata rating sebanyak 3.367 peratus, peningkatan berbanding episod sebelumnya. 

Akhir sekali di tvN, drama Vincenzo kekal kukuh apabila episod terbaru merekodkan purata rating sebanyak 11.854 peratus.

 

Related posts

Teaser HOMETOWN CHA-CHA-CHA Goda Hubungan Romantik Mengasyikkan Dengan Pemandangan Tepi Pantai Yang Cantik

Zulaikha

“Hospital Playlist 2” No. 1 Untuk Minggu Kelima Berturut-Turut, Bintang “The Devil Judge” Kuasai Ranking Pelakon

Zulaikha

Cha Tae Hyun, Krystal, & Jinyoung Bersedia Untuk Mengambil Kes Dalam Poster Terbaru “Police University”

Zulaikha

“The Devil Judge” No. 1 Dalam Slot Waktunya

Zulaikha

“Hometown Cha-Cha-Cha” Akan Ditayangkan Di Netflix 28 Ogos Ini

Kakimuvee

Park Ji-hoon, Kang Min-ah & Bae In-hyuk Spill Details of Their Roles as iQiyi’s Hit Drama “At a Distance, Spring is Green” Wraps Up Its FINALE

Zulaikha

Leave a Comment