Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot AsiaStreaming

Drama Suspen Thriller ‘The Killing Vote’ Akan Ditayangkan Di Prime Video Pada Ogos Ini


Drama suspen thriller SBS The Killing Vote akan membuat debut di perkhidmatan streaming Prime Video pada 10 Ogos ini, dengan dua episod pertama akan ditayangkan pada hari tersebut. Episod baharu akan ditayangkan pada setiap hari Khamis. 

The Killing Vote adalah berdasarkan webtoon popular dengan nama yang sama, yang meneroka makna keadilan dan menampilkan undian hukuman mati di seluruh negara terhadap penjenayah yang kejam. Kisah itu menonjolkan seorang tokoh misteri yang melaksanakan hukuman mati mengikut keputusan undi, dan polis yang mengejar mereka.

Pelakon utama terdiri daripada Park Hae-jin, Park Sung-woong, dan Lim Ji-yeon. Park Hae-jin berperanan sebagai ketua pasukan polis Kim Moo-chan, seorang anggota polis yang luar biasa yang dinaikkan pangkat kepada ketua pasukan dalam masa yang singkat.

Park Sung-woong, yang berlakon dalam Unlock My Boss, akan menggambarkan watak Kwon Seok-joo yang sedang menjalani hukuman penjara selepas menyerahkan diri kerana membunuh penjenayah yang melakukan serangan seksual terhadap anak perempuannya yang berusia 8 tahun.

Lim Ji-yeon, yang mencipta gelombang dengan peranannya dalam Lies Hidden in My Garden—juga boleh didapati di Prime Video—akan memainkan watak seorang leftenan yang pernah menjadi ace dalam Pasukan Penyiasatan Siber.


The Killing Vote menyertai ratusan rancangan dan filem lain yang tersedia di katalog Prime Video, seperti Imaginur, Juang, Abang Long Fadil 3 dan Coast Guard Malaysia. Tajuk Korea seperti HeartBeat, Lies Hidden in My Garden, Battle for Happiness, Tale of The Nine Tailed 1938 dan Jinny’s Kitchen, anime hits seperti Rurouni Kenshin, selain daripada Amazon Originals yang pernah memenangi anugerah dan mendapat pengiktirafan kritikal seperti Citadel, The Lord of the Rings: The Rings of Power, The Marvelous Boys dan The Marvelous Boys, Jackleathers. Maisel.

Pelanggan Prime Video boleh menonton filem dan rancangan di mana-mana dan pada bila-bila masa pada beratus-ratus peranti yang serasi. Dalam applikasi Prime Video, pelanggan juga boleh memuat turun episod pada peranti mudah alih dan tablet mereka dan menonton di mana-mana di luar talian tanpa kos tambahan. Prime Video boleh didapati di Malaysia dengan hanya 25 MYR sebulan.


Related posts

Rancangan Realiti Single’s Inferno Akan Kembali Pada 12 Disember Ini

Kakimuvee

Produksi The Last of Us Musim 2 Dijangka Bermula Pada Awal 2024

Kakimuvee

Matlamat Suci Loki Ditunjukkan Dalam Finale Siri ‘Loki’

Kakimuvee

Trailer Pertama Sweet Home Musim 2 Telah Didedahkan

Kakimuvee

Netflix Kongsi Klip Terbaru “Castaway Diva” Park Eun Bin

Kakimuvee

KBS Keluarkan Poster Terbaru The Matchmakers Yang Menampilkan Rowoon, Cho Yi Hyun & Ramai Lagi

Kakimuvee