Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial TrailerStreaming

Drama Bersiri Max Original DUNE: PROPHECY Akan Membuat Debut Pada Musim Luruh Ini


Semasa pembentangan Warner Bros. Discovery Upfront baru-baru ini, Casey Bloys, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif, HBO dan Kandungan Max, telah melancarkan penggoda pertama siri drama Max Original Dune: Prophecy. Musim pertama enam episod akan membuat debut pada musim luruh ini.

Dari dunia Dune yang luas, dicipta oleh pengarang terkenal Frank Herbert, dan 10,000 tahun sebelum kebangkitkan Paul Atreides, Dune: Prophecy mengikuti kisah dua beradik Harkonnen ketika mereka memerangi kuasa yang mengancam masa depan manusia, dan menubuhkan mazhab dongeng yang akan dikenali sebagai Bene Gesserit.

Dune: Prophecy diilhamkan oleh novel Sisterhood of Dune, yang ditulis oleh Brian Herbert dan Kevin J. Anderson.

Barisan pelakon termasuklah Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May, Mark Strong, Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka, Faoileann Cunningham, Edward Davis, Aoife Hinds, Chris Mason, Shalom Brune-Franklin, Jihae, Tabu, Charithra Chandran, Jessica Barden, Emma Canning dan Yerin Ha.

Alison Schapker berkhidmat sebagai showrunner dan penerbit eksekutif. Diane Ademu-John bersama-sama membangunkan siri ini dan bertindak sebagai penerbit eksekutif. Anna Foerster turut menjadi penerbit eksekutif dan mengarahkan beberapa episod termasuk yang pertama.


Siri ini diterbitkan bersama oleh Max dan Legendary Television dengan Legendary juga menerbitkan francais filem yang mengandungi ansuran yang telah mendapat pujian kritis pengkritik. Filem pertamanya juga telah berjaya membawa pulang enam Anugerah Akademi®


Related posts

Netflix Umum Musim Dua 3 BODY PROBLEM

Kakimuvee

Mega Minion Hadir Membantu Gru Dalam Trailer Terbaru Despicable Me 4′

Kakimuvee

Raikan Musim Raya Dengan Rancangan Menarik Di Prime Video April Ini!

Kakimuvee

Rancangan Menarik Ini Memberikan Inspirasi Untuk Meraikan Hari Raya Dengan Penuh Bergaya

Kakimuvee

Anime Sci-Fi Ikonik Jepun “MACROSS” Akan Tiba Di Disney+ Hotstar Pada Tahun Ini

Kakimuvee

Viu Perkenalkan Drama Adaptasi Novel Popular, Jendela Hati Lakonan MK K-Clique, Anna Jobling dan Hanna Aqeela

Kakimuvee