Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Siri TV

Disney+ Hotstar Lancar Trailer Rasmi “Only Murders In The Building”

Disney+ Hotstar telah melancarkan trailer untuk siri misteri pembunuhan komedi, Only Murders In The Building yang menampilkan para pelakon bintang. Tiga episod pertama boleh ditonton mulai Jumaat 3 September ini, secara eksklusif di Disney+ Hotstar di Malaysia.

Dari fikiran Steve Martin, Dan Fogelman dan John Hoffman, Only Murders In The Building mengikuti tiga orang asing (Steve Martin, Martin Short dan Selena Gomez) yang berkongsi obsesi dengan jenayah sebenar dan tiba-tiba mendapati diri mereka terbungkus menjadi satu. Apabila kematian yang mengerikan berlaku di dalam bangunan pangsapuri eksklusif Upper West Side mereka, ketiga-tiga mereka mengesyaki berlakunya pembunuhan dan menggunakan pengetahuan mereka mengenai jenayah sebenar untuk menyiasat kebenaran.

Ketika mereka merakam podcast mereka sendiri untuk mendokumentasikan kes itu, ketiga-tiga mereka membongkar rahsia kompleks bangunan yang berlanjutan sejak bertahun-tahun. Mungkin yang lebih mengejutkan adalah pembohongan antara satu sama lain. Tidak lama kemudian, trio yang terancam itu menyedari bahawa seorang pembunuh mungkin tinggal di antara mereka ketika mereka berlumba-lumba untuk menguraikan petunjuk sebenar sebelum terlambat.

Only Murders In The Building dihasilkan dan ditulis oleh Steve martin dan John Hoffman (Grace & Frankie, Looking). Martin dan Hoffman turut menjadi penerbit ekskutif bersama Martin Short, Selena Gomez, Jamie Babbitt, dan pencipta This Is Us, Dan Fogelman dan Jess Rosenthal.

Related posts

Teaser “Paranormal Activity: Next of Kin” Pratonton Filem Reboot Untuk Paramount+

Kakimuvee

Netflix Lancarkan Trailer Musim Ketiga “You”

Kakimuvee

iQiyi Dedah Trailer Terbaru Untuk K-Siri Asli Yang Akan Datang “Jirisan”

Zulaikha

A24 Lancar Trailer Rasmi “The Humans” Lakonan Steven Yeun & Richard Jenkins

Kakimuvee

TV Spot Antarabangsa “Venom: Let There Be Carnage” Menampilkan Lebih Banyak Rakaman Terbaru

Kakimuvee

Final Frontiers: Exploring Unchartered Territories With BBC Earth

Kakimuvee

Leave a Comment