Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official TrailerSiri TV

Disney+ Hotstar Lancar Trailer Rasmi “Only Murders In The Building”


Disney+ Hotstar telah melancarkan trailer untuk siri misteri pembunuhan komedi, Only Murders In The Building yang menampilkan para pelakon bintang. Tiga episod pertama boleh ditonton mulai Jumaat 3 September ini, secara eksklusif di Disney+ Hotstar di Malaysia.

Dari fikiran Steve Martin, Dan Fogelman dan John Hoffman, Only Murders In The Building mengikuti tiga orang asing (Steve Martin, Martin Short dan Selena Gomez) yang berkongsi obsesi dengan jenayah sebenar dan tiba-tiba mendapati diri mereka terbungkus menjadi satu. Apabila kematian yang mengerikan berlaku di dalam bangunan pangsapuri eksklusif Upper West Side mereka, ketiga-tiga mereka mengesyaki berlakunya pembunuhan dan menggunakan pengetahuan mereka mengenai jenayah sebenar untuk menyiasat kebenaran.

Ketika mereka merakam podcast mereka sendiri untuk mendokumentasikan kes itu, ketiga-tiga mereka membongkar rahsia kompleks bangunan yang berlanjutan sejak bertahun-tahun. Mungkin yang lebih mengejutkan adalah pembohongan antara satu sama lain. Tidak lama kemudian, trio yang terancam itu menyedari bahawa seorang pembunuh mungkin tinggal di antara mereka ketika mereka berlumba-lumba untuk menguraikan petunjuk sebenar sebelum terlambat.

Only Murders In The Building dihasilkan dan ditulis oleh Steve martin dan John Hoffman (Grace & Frankie, Looking). Martin dan Hoffman turut menjadi penerbit ekskutif bersama Martin Short, Selena Gomez, Jamie Babbitt, dan pencipta This Is Us, Dan Fogelman dan Jess Rosenthal.

https://youtu.be/-V1rQdXXXyIRelated posts

Drama Bersiri Max Original DUNE: PROPHECY Akan Membuat Debut Pada Musim Luruh Ini

Kakimuvee

Mega Minion Hadir Membantu Gru Dalam Trailer Terbaru Despicable Me 4′

Kakimuvee

K-Drama Jenayah CRUSH Akan Ditayangkan Di Disney+ Hotstar Pada 13 Mei Ini

Kakimuvee

Rancangan Menarik Ini Memberikan Inspirasi Untuk Meraikan Hari Raya Dengan Penuh Bergaya

Kakimuvee

Anime Sci-Fi Ikonik Jepun “MACROSS” Akan Tiba Di Disney+ Hotstar Pada Tahun Ini

Kakimuvee

Disney+ Umum Senarai K-Drama Bagi Tahun 2024

Kakimuvee