Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial Trailer

Disney+ Hotstar Kongsikan Trailer & Poster Terbaru Siri Star Wars “ANDOR’ Yang Akan Datang

Disney+ Hotstar telah mengeluarkan treler baharu dan poster utama yang menarik untuk Andor, siri asal 12 episod terbitan Lucasfilm. Siri ini, yang ditetapkan sebelum peristiwa Rogue One: A Star Wars Story, akan diperkenalkan secara eksklusif di Disney+ Hotstar pada hari Rabu, 21 September, dengan tayangan perdana sebanyak tiga episod.

Siri Andor meneroka perspektif baharu dari galaksi Star Wars, memfokuskan pada perjalanan Cassian Andor untuk mencari perbezaan yang boleh dilakukannya. Siri ini juga memaparkan kisah pemberontakan terhadap Empire yang semakin meningkat dan bagaimana manusia dan planet terlibat dalam pemberontakan.


Ia adalah era yang penuh dengan bahaya, penipuan dan tipu daya di mana Cassian akan memulakan jalan yang ditakdirkan untuk mengubahnya menjadi wira pemberontak.

Diego Luna kembali sebagai Cassian Andor dan disertai oleh barisan pelakon lain seperti Genevieve O’Reilly, Stellan SkarsgĂ„rd, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller dan Fiona Shaw. Penerbit eksekutif ialah Kathleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna dan Michelle Rejwan. Tony Gilroy juga merupakan pencipta dan pelancar persembahan.

Related posts

Marvel Studios Akan Mendapatkan Semula Hak Teater ‘Jade Giant’ Daripada Universal Menjelang 2023

Kakimuvee

Watak Emilia Clarke Dalam MCU Mungkin Didedahkan

Kakimuvee

Loki & Sylvie Kembali Bersatu Di Set Penggamabaran LOKI Musim 2

Kakimuvee

“One Piece Film: Red” Tunjuk Prestasi Baik Di Box Office Jepun

Zulaikha

Sekuel “District 9” Masih Diteruskan, Mungkin Akan Jalan Penggambaran Tidak Lama Lagi

Kakimuvee

Senyuman Pembawa Maut Dalam Trailer SMILE, Akan Tayang Di Malaysia September Ini

Kakimuvee

Leave a Comment