Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita Siri TV

Disney+ Bangunkan Siri Televisyen NATIONAL TREASURE

Collider  melaporkan bahawa Jerry Bruckheimer dan Disney+ akan membangunkan siri televisyen National Treasure, yang akan menampilkan pelakon baru dan lebih muda.

“We’re certainly working on one [National Treasure] for streaming and we’re working on one for the big screen. Hopefully, they’ll both come together and we’ll bring you another National Treasure, but they’re both very active….The one for Disney+ is a much younger cast. It’s the same concept but a young cast. The one for theatrical would be the same cast,”

Penerbit itu mendedahkan, lakonlayar untuk episod pilot telah disiapkan dan kini sedang merangka lakonlayar untuk episod akan datang. Beliau juga memberi perkembangan terkini mengenai National Treasure 3 dimana filem itu sedang ditulis oleh Chris Bremner (Bad Boys for Life).

National Treasure, yang dibintangi pelakon terkenal Nicolas Cage dan Diane Kruger, telah dilancarkan pada 2004 dan berjaya memperoleh $347 juta dolar seluruh dunia. Sekuel National Treasure: Book of Secret yang ditayangkan pada 2007 berjaya menambah $457 juta dolar seluruh dunia untuk Disney.

Related posts

Tonton Klip Terbaru Red Notice Yang Sarat Dengan Aksi

Kakimuvee

Trailer Army of Thieves Papar Kisah Silam Ludwig Dieter Yang Penuh Aksi

Kakimuvee

TUDUM: Ultraman Musim Ke-2 Dapat Poster Teaser Dari Netflix Menjelang Pelancarannya Pada Tahun Hadapn

Kakimuvee

TUDUM: Saksikan Klip Pembukaan ‘Cowboy Bepop’ Yang Sangat Klasik

Kakimuvee

TUDUM: Teaser Extraction 2 Tunjuk Nasib Chris Hemsworth Sebagai Tyler Rake

Kakimuvee

Cheryl Hines & Margaret Cho Sertai Musim Ke-2 The Flight Attendant

Kakimuvee

Leave a Comment