Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaVideo

Deleted Scene “Thor: Love And Thunder” Mengubah Sepenuhnya Peranan Zeus Dalam Filem


Dikala ramai peminat masih belum menonton filem terbaru Thor: Love and Thunder, sudah tentu agak sukar untuk mengentahui sejauh mana peranan Zeus, lakonan Russell Crowe dalam filem terbaru Thor. 

Menurut mereka yang telah menontonnya, Zeus digambarkan sebagai antagonis komedi yang gemar membebel dan enggan membantu Thor dengan memberi petirnya, tetapi ‘deleted scene’ yang baru dikeluarkan ini nampaknya mengubah peranan  Zeus sepenuhnya dalam filem. 

Seperti yang anda lihat di bawah, nampaknya Zeus mengikut Thor ke Bumi dan mengetahui nasib Jane Foster. Itu mendorongnya untuk memberikan kepada Thor petirnya dengan rela. 

Thor: Love and Thunder menyaksikan Thor (Chris Hemsworth) dalam perjalanan tidak seperti apa yang pernah dia hadapi – pencarian untuk kedamaian yang dalaman. Tetapi persaraannya diganggu oleh pembunuh galaksi yang dikenali sebagai Gorr the God Butcher (Christian Bale), yang mencari kepupusan dewa.

Untuk memerangi ancaman itu, Thor meminta bantuan Raja Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) dan bekas teman wanitanya, Jane Foster (Natalie Portman), yang –  mengejutkan Thor – secara tidak jelas menggunakan tukul ajaibnya, Mjolnir, untuk menjadi Thor yang perkasa.


Bersama-sama, mereka memulakan pengembaraan kosmik yang mengerikan untuk mengungkap misteri dendam ‘God Butcher’ dan menghentikannya sebelum terlambat.

Diarahkan oleh Taika Waititi, entri terbaru Thor dibintangi Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, Tessa Thompson, Russell Crowe, Jaimie Alexander, Chris Pratt, Karen Gillan, Sean Gunn dan ramai lagi.

Jangan lupa saksikan filem terbaru Thor: Love and Thunder di Disney+ Hotstar pada 8 September Ini. 

 


Related posts

Kutipan The Marvels Menyusut 78% Pada Minggu ke-2

Kakimuvee

Pengarah Destin Daniel Berundur Dari Projek Avengers: The Kang Dynasty

Kakimuvee

Matlamat Suci Loki Ditunjukkan Dalam Finale Siri ‘Loki’

Kakimuvee

Tajuk-Tajuk Episod WHAT IF…? Musim 2 Tertiris

Kakimuvee

The Marvels Perlu Kutip Lebih AS$400 Juta Untuk Catat Keuntungan

Kakimuvee

[VIDEO] Netflix Sahkan Perancangan One Piece Musim 2

Kakimuvee