Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaVideo

DEADPOOL 3: Pembaca Bibir Dedah Apa Yang Diperkatakan Oleh Ryan Reynolds & Hugh Jackman

Sehari selepas mengumumkan tarikh tayangan untuk Deadpool 3 dan fakta bahawa Hugh Jackman akan menyertai filem itu sebagai Wolverine, peminat telah dihidangkan dengan video baharu yang sangat misteri dari Reynolds dan Jackman.

Dalam video itu, Reynolds dan Jackman secara berseloroh menggambarkan bagaimana filem itu akan berjalan sebelum muzik memotong percakapan mereka dan benar-benar menenggelamkan suara mereka.

Walau bagaimanapun, Jomboy Media — yang terkenal dengan klip sukan mereka yang sering membaca pergerakan bibir — telah cuba merungkai misteri dan menguraikan apa yang diperkatakan oleh Reynolds dan Jackman dalam klip itu.

Malang bagi peminat yang mengharapkan beberapa berita menarik – Nampaknya, tiada apa-apa yang terlalu istimewa yang diperkatakan oleh mereka berdua, dengan Reynolds bercakap tentang bagaimana Deadpool menemui Wolverine dan mengejarnya sebelum kedua-duanya turun ke dalam pantomim berlawan antara satu sama lain.

Jomboy Media ialah saluran Youtube yang dikenali ramai kerana memaparkan klip- klip sukan. James Vincent Michael O’Brien, pengulas dalam video itu, sering melihat pelbagai klip besbol dan membongkar apa yang dijerit oleh pengadil atau jurulatih antara satu sama lain di padang.

Youtuber itu menggunakan kemahiran membaca bibirnya untuk memberi gambaran yang lebih baik kepada penonton tentang apa yang diperkatakan di atas pandang, dan kini bakatnya digunakan untuk video teaser Deadpool 3 yang penuh misteri tetapi lucu. 

Deadpool 3 kini ditulis oleh Rhett Reese dan Paul Wernick berdasarkan draf yang ditulis sebelum ini oleh duo Bob’s Burgers, Wendy Molyneux dan Lizzie Molyneux-Loeglin.

Presiden Marvel Studios Kevin Feige sebelum ini memberi jaminan kepada peminat bahawa ia akan kekal sebagai filem R-rated sama seperti dua filem pertama, yang akan menjadikannya filem pertama studio iut dengan rating matang tersebut.

Dua filem awal Deadpool merupakan kejayaan box-office, dengan gabungan kutipan kasar lebih $1.5 bilion di seluruh dunia. Kedua-duanya ditulis oleh Rhett Reese dan Paul Wernick, dengan yang pertama diarahkan oleh Tim Miller dan Deadpool 2 diarahkan oleh David Leitch.

Related posts

Kutipan Polis Evo 3 Meningkat Sehingga RM3.4 Juta

Kakimuvee

‘Dead Reckoning Part 1’ Cipta Rekod Durasi Tayangan Paling Panjang Dalam Francais ‘Mission: Impossible’

Kakimuvee

Sony Dedah Trailer Red Band Terbaru ‘No Hard Feelings’ Lakonan Jennifer Lawrence

Kakimuvee

Kongsi Kata Laluan Netflix, Tetapi Tinggal Di Kediaman Berbeza? Anda Akan Dikenakan Yuran RM13

Kakimuvee

Viu Lancar Drama Thriller Psikologi, Mengubah Memori Manusia Dalam Alter-Naratif

Kakimuvee

Menjelang Tayangan Pawagam, Warner Bros. Lancar Trailer Terakhir ‘The Flash’

Kakimuvee

Leave a Comment