Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Captain America: Civil War #TeamCap Tewaskan #TeamIronMan Di Laman Twitter

captain_america__civil_war___poster_landscape_by_superdude001-d8blu8b

Selepas trailer terbaharu filem Captain America: Civil War ditayangkan sempena kejohanan Super Bowl ke-50, para peminat filem adiwira Marvel terbahagi dua.

Mereka diminta untuk mengundi di Twitter sama ada menyokong Captain America dengan hashtag #TeamCap atau Iron Man dengan hashtag #TeamIronMan.

Trailer 45 saat tanpa sebarang dialog itu menunjukkan sorotan filem yang diakhiri dengan imej Captain America dan Iron Man yang menghadap satu sama lain sambil ditemani pasukan masing-masing.

Selepas 13 jam dimuat naik, trailer berkenaan meraih lebih 1.9 juta tontonan di Faceook dan 850 ribu tontonan di YouTube.

Pasukan Captain America lakonan Chris Evans dibarisi oleh Winter Soldier (Sebastian Stan), Hawkeye (Jeremy Renner), Scarlett Witch (Elizabeth Olsen), Falcon (Sam Wilson), dan Ant-Man (Paul Rudd).

Iron Man (Robert Downey Jr) pula disokong oleh Black Widow (Scarlett Johanssen), Vision (Paul Bettany), War Machine (Don Cheadle), dan Black Panther (Chadwick Boseman).

Dua bintang utama filem berkenaan, Downey Jr dan Evans turut tidak ketinggalan meraikan kemeriahan promosi tersebut.

Selepas kejohanan Super Bowl tamat, Marvel mengumumkan majoriti undian berpihak kepada Captain America namun netizen masih terus mengundi dan menyertai kemeriahan hashtag berkenaan.

Related posts

Wonka: Tom Holland & Timothée Chalamet Diintai Warner Bros. Untuk Peranan Utama Dalam Prekuel “Charlie and the Chocolate Factory”

Kakimuvee

Simu Liu Kata Shang-Chi Mampu Tewaskan Hulk & Iron Man!

Isqandar

Warner Bros. Akan Hasilkan Prekuel “Charlie and the Chocolate Factory”

Kakimuvee

Sekuel “Extraction” Dijangka Memulakan Penggambaran Pada Musim Luruh

Kakimuvee

Gambar-Gambar Tom Holland & Zendaya Di Set Penggambaran “Spider-Man 3”

Kakimuvee

Matt Damon Dilaporkan Sertai “Thor: Love and Thunder”

Kakimuvee

Leave a Comment

Add your own review

Rating