Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita Official Trailer

Chris Pratt Menentang Makhluk Asing Dalam Teaser “The Tomorrow War”

Amazon Studios telah melancarkan teaser pertama filem aksi sains fiksyen arahan Chris McKay, The Tomorrow War, lakonan bintangi Marvel Cinematic Universe Chris Pratt.

Teaser dibawah memberikan pratonton pertama kepada kita urutan filem yang penuh aksi, yang melibatkan watak Pratt ketika dia memimpin sekumpulan tentera ke masa depan untuk menyelamatkan dunia dari makhluk asing. Filem ini turut dibintangi pemenang Oscar J.K. Simmons dan calon Emmy Yvonne Strahovski, filem ini akan tersedia untuk streaming pada 23 Julai, secara eksklusif di Amazon Prime Video.

Dalam The Tomorrow War, dunia terkejut ketika sekelompok penggembara masa tiba dari tahun 2051 untuk menyampaikan pesanan terdesak: Tiga puluh tahun di masa depan, umat manusia kalah dalam perang global terhadap spesies asing yang sangat menakutkan.

Satu-satunya harapan untuk bertahan adalah membawa tentera dan orang awam dari masa kini pergi ke masa hadapan dan menyertai pertempuran. Di antara mereka yang direkrut adalah guru sekolah menengah dan ketua keluarga Dan Forester. Bertekad untuk menyelamatkan dunia untuk anak perempuannya yang masih muda, Dan bekerjasama dengan seorang saintis yang cemerlang dan ayahnya dalam usaha terdesak untuk mengubah semula nasib planet ini.

Menyertai Chris Pratt sebagai Dan Forester adalah J.K. Simmons (Whiplash), Yvonne Strahovski (The Handmaid’s Tale), dan Betty Gilpin (G.LO.W.). Projek ini menandakan kerjasama terbaru Pratt dengan Amazons kerana dia kini sedang dalam produksi untuk adaptasi siri drama thriller Amazon Prime Video yang akan datang, The Terminal List.

Filem ini turut menampilkan Sam Richardson, Theo Von, Jasmine Matthews, Keith Powers, Mary Lynn Rajskub, Edwin Hodge, Mike Mitchell, Seychelle Gabriel, Alan Trong, Chibuikem Uche dan Alexis Louder.

The Tomorrow War diarahkan oleh Chris McKay (Robot ChickenThe Lego Batman Movie) berdasarkan skrip yang ditulis oleh Zach Dean (Deadfall24 Hours to Live). Filem ini sepatutnya untuk tayangan pawagam, tetapi telah ditunda beberapa kali disebabkan pandemik. Amazon telah mendapatkan hak pengedaran dari Paramount Pictures.

Related posts

Netflix Dedah Foto & Trailer Musim Akhir “Castlevania”

Kakimuvee

Marvel Dedah Logline “Black Panther: Wakanda Forever” & “The Marvel”

Kakimuvee

Spider-Man: No Way Home: Andrew Garfield Tidak Menerima Panggilan Dari Marvel Studios

Kakimuvee

MULAKAN PENGEMBARAAN DI RUMAH UNTUK MASA CERIA KELUARGA BERSAMA CARTOON NETWORK!

Kakimuvee

[TRAILER] Jay Zulkarnain Kembali Dalam Sekuel J2: J Retribusi, Eksklusif Di Disney+ Hotstar MY

Kakimuvee

Astro Dilantik Sebagai Pengedar Rasmi Disney+ Hotstar

Kakimuvee