Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Choa Kongsi Keterujaan Sertai Kembali “Running Man” Selepas 6 Tahun

Pada 11 April, bekas anggota AOA Choa dan pelawak Jo Se Ho muncul sebagai tetamu jemputan dalam realiti TV SBS Running Man. 

Pada episod tersebut, pelakon dan tetamu jemputan telah dibahagikan menjadi pasukan berdasarkan lokasi tempat tinggal mereka yang sebenar, dengan Choa, Yoo Jae Suk, Ji Suk Jin, Kim Jong Kook, dan Lee Kwang Soo di daerah Gangnam, dan Jo Se Ho, HaHa, Song Ji Hyo, Jun So Min, dan Yang Se Chan di daerah Mapo

Ini adalah penampilan pertama Choa dalam “Running Man” dalam tempoh enam tahun. Dia meninggalkan AOA pada bulan Jun 2017 serta meninggalkan FNC Entertainment pada tahun 2019. Pada tahun 2020, dia menandatangani kontrak dengan agensi baru dan menamatkan rehatnya dari aktiviti hiburan dengan merakam OST untuk drama To All the Guys Who Loved Me. Sejak itu, dia kembali aktif sebagai hos TV, penghibur, dan pencipta YouTube, selain bekerja sebagai penyanyi.

Semasa di Running Man, Choa berkata, “Sudah enam tahun sejak saya berada di rancangan itu. Saya sangat gembira. Saya menghabiskan masa tiga tahun berbaring dan menonton TV. Saya menghabiskan banyak masa di rumah dan melakukan YouTube dan tidak banyak peluang untuk saya melihat ramai orang seperti ini. Saya datang ke sini untuk bermain. Terdapat begitu banyak senior veteran di sini, jadi saya fikir ia akan menyeronokkan.”

Sumber: Soompi

Related posts

“One The Woman” Meneruskan Penguasaannya Sebagai Minisiri Paling Ramai Penonton

Zulaikha

Menjelang Finale, Namgoong Min Bersedia Untuk Pertempuran Terakhir Dalam Gambar Terbaru “The Veil”

Zulaikha

Kim Seon Ho Berundur Dari 2 Days & 1 Night Musim 4

Kakimuvee

Go Ara Sedang Dalam Rundingan Untuk Bintangi Filem Terbaru

Zulaikha

“Lovers Of The Red Sky” Mengekalkan Kedudukan Pertama, Rating “The King’s Affection” Sedikit Menurun

Zulaikha

“Hometown Cha-Cha-Cha” Berakhir Dengan Rating Tertinggi Sepanjang Siarannya

Zulaikha

Leave a Comment