Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Choa Kongsi Keterujaan Sertai Kembali “Running Man” Selepas 6 Tahun

Pada 11 April, bekas anggota AOA Choa dan pelawak Jo Se Ho muncul sebagai tetamu jemputan dalam realiti TV SBS Running Man. 

Pada episod tersebut, pelakon dan tetamu jemputan telah dibahagikan menjadi pasukan berdasarkan lokasi tempat tinggal mereka yang sebenar, dengan Choa, Yoo Jae Suk, Ji Suk Jin, Kim Jong Kook, dan Lee Kwang Soo di daerah Gangnam, dan Jo Se Ho, HaHa, Song Ji Hyo, Jun So Min, dan Yang Se Chan di daerah Mapo

Ini adalah penampilan pertama Choa dalam “Running Man” dalam tempoh enam tahun. Dia meninggalkan AOA pada bulan Jun 2017 serta meninggalkan FNC Entertainment pada tahun 2019. Pada tahun 2020, dia menandatangani kontrak dengan agensi baru dan menamatkan rehatnya dari aktiviti hiburan dengan merakam OST untuk drama To All the Guys Who Loved Me. Sejak itu, dia kembali aktif sebagai hos TV, penghibur, dan pencipta YouTube, selain bekerja sebagai penyanyi.

Semasa di Running Man, Choa berkata, “Sudah enam tahun sejak saya berada di rancangan itu. Saya sangat gembira. Saya menghabiskan masa tiga tahun berbaring dan menonton TV. Saya menghabiskan banyak masa di rumah dan melakukan YouTube dan tidak banyak peluang untuk saya melihat ramai orang seperti ini. Saya datang ke sini untuk bermain. Terdapat begitu banyak senior veteran di sini, jadi saya fikir ia akan menyeronokkan.”

Sumber: Soompi

Related posts

Cha Tae Hyun, Krystal, & Jinyoung Bersedia Untuk Mengambil Kes Dalam Poster Terbaru “Police University”

Zulaikha

“The Devil Judge” No. 1 Dalam Slot Waktunya

Zulaikha

“Hometown Cha-Cha-Cha” Akan Ditayangkan Di Netflix 28 Ogos Ini

Kakimuvee

Park Ji-hoon, Kang Min-ah & Bae In-hyuk Spill Details of Their Roles as iQiyi’s Hit Drama “At a Distance, Spring is Green” Wraps Up Its FINALE

Zulaikha

“Hospital Playlist 2” No. 1 Dalam Senarai Mingguan Drama Paling Popular Untuk Minggu Ke-4 Berturut-Turut

Zulaikha

Ji Jin Hee Mencari Kebenaran di Sebalik Penculikan Anak Lelakinya Dalam Teaser “The Tragedy Of One”

Kakimuvee

Leave a Comment