Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Cate Blanchett Mahu Kembali Bawakan Watak Hela


Dalam filem Thor: Ragnarok, Hela yang merupakan kakak kepada Thor dilihat telah mati selepas Surtur memusnahkan Asgard. Namun perkembangan terbaru mungkin memberikan sedikit kejutan kepada peminat filem-filem Marvel.

Semasa mempromosikan filem terbarunya The House With A Clock In Its, Cate Blanchett mendedahkan bahawa beliau mahu kembali dalam Marvel Cinematic Universe sebagai Hela.

“You never actually saw her die. You just saw her go down in a giant ball of flame,”

“Yes. That looks pretty dead. That looks pretty dead,” “There’s always a way back, but I’m sure there’s always a way forward, who knows? Sure. I never say no to anything.”

Sementara itu, terdapat khabar angin yang menyatakan bahawa Thor mungkin akan melawat Hel dalam filem Avengers 4 tetapi tidak diketahui tujuannya ke sana. Adakah dia bertemu Hela yang kembali ke tempat tersebut selepas mati dalam filem Thor: Ragnarok? kita nantikan filem Avengers 4 yang akan ditayangkan tahun hadapan.


Cate Blanchett akan muncul dalam filem terbarunya berjudul The House With A Clock In Its yang akan ditayangkan pada 21 September 2018


Related posts

Teaser Trailer Loki Musim 2 Usik Penggembaraan Masa Tom Hiddleston Seterusnya

Kakimuvee

Video “Journey To The Marvels” Menampilkan Banyak Rakaman Terbaru ‘The Marvels’

Kakimuvee

Kos Pembikinan Musim 2 Loki Mencecah AS$141.3 juta

Kakimuvee

Trailer Loki Musim 2 Pecah Rekod Disney+

Kakimuvee

Marvel Studios Lancarkan Trailer Terbaru ‘Loki’ Musim 2

Kakimuvee

Guardians of the Galaxy Vol. 3 Akan Tersedia Di Disney+ Hotstar Pada Ogos Ini

Kakimuvee