Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Cate Blanchett Mahu Kembali Bawakan Watak Hela

Dalam filem Thor: Ragnarok, Hela yang merupakan kakak kepada Thor dilihat telah mati selepas Surtur memusnahkan Asgard. Namun perkembangan terbaru mungkin memberikan sedikit kejutan kepada peminat filem-filem Marvel.

Semasa mempromosikan filem terbarunya The House With A Clock In Its, Cate Blanchett mendedahkan bahawa beliau mahu kembali dalam Marvel Cinematic Universe sebagai Hela.

“You never actually saw her die. You just saw her go down in a giant ball of flame,”

“Yes. That looks pretty dead. That looks pretty dead,” “There’s always a way back, but I’m sure there’s always a way forward, who knows? Sure. I never say no to anything.”

Sementara itu, terdapat khabar angin yang menyatakan bahawa Thor mungkin akan melawat Hel dalam filem Avengers 4 tetapi tidak diketahui tujuannya ke sana. Adakah dia bertemu Hela yang kembali ke tempat tersebut selepas mati dalam filem Thor: Ragnarok? kita nantikan filem Avengers 4 yang akan ditayangkan tahun hadapan.

Cate Blanchett akan muncul dalam filem terbarunya berjudul The House With A Clock In Its yang akan ditayangkan pada 21 September 2018

Related posts

TV Spot Terbaru The Matrix Resurrections Telah Didedahkan Kepada Penonton

Kakimuvee

Penggambaran Extraction 2 Telah Bermula

Kakimuvee

Red Notice Menjadi Filem Paling Ramai Penonton Di Netflix

Kakimuvee

Siri Spin-Off Money Heist, ‘Berlin’ Sedang Dibangunkan Oleh Netflix

Kakimuvee

Satu Lagi Trilogi Spider-Man Dirancang Selepas No Way Home

Kakimuvee

Keanu Reeves Berminat Untuk Mengulangi Watak Constantine

Kakimuvee

Leave a Comment