Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer

Buka Imaginasi Anda Menerusi Poster & Trailer The Secret Garden


Studiocanal telah mendedahkan poster terbaru filem adaptasi The Secret Garden, yang berdasarkan novel klasik fantasi berjudul sama karya France Hodgson. Dibintangi pemenang anugerah Oscar, Colin Firth dan Dixie Egerickx, The Secret Garden akan menemui penonton pada April 2020.

Ditetapkan di England, filem ini menceritakan kisah Mary Lennox, seorang gadis berusia 10 tahun yang tidak disukai, dan lahir di India dari ibu bapa British kaya yang tetapi tidak pernah menginginkannya. Apabila ibupaba meninggal dunia, dia telah kembali ke England untuk tinggal bersama pakciknya, Archibald Craven disebuah tempat terpencil yang terletak di Yorkshire.

Di sana, dia mula membongkar rahsia keluarga, terutamanya selepas dia bertemu dengan sepupu sepupunya, Colin (Edan Hayhurst). Ini adalah kisah dua orang yang rosak, tidak dapat menyesuaikan diri dan anak-anak yang menyembuhkan antara satu sama lain – yang kemudiannya menemui taman rahsia yang menakjubkan dan terleka di tanah Misselthwaite Manor.

Dixie Egerickx memainkan peranan sebagai Mary Lennox dan Colin Firth sebagai Archibald Craven bersama-sama pelakon Julis Walters sebagai Mrs Medlock, Amir Wilson dan Isis Davis yang membawa watak sebagai Dickon dan Martha.

Filem ini diarahkan oleh Marc Munden (Utopia, The Mark of Cain) manakala lakon layar ditulis oleh Jack Throne.


https://youtu.be/hg-lXdXVel4


Related posts

StudioCanal Bangunkan Filem Ketiga “Paddington”

Kakimuvee

Gambar Belakang Tabir AVATAR 2 Dedahkan Bagaimana Penggambaran Bawah Air

Kakimuvee

Produksi Avatar 2 Akan Bersambung Di New Zealand Minggu Hadapan

Kakimuvee

Kos Produksi Sekuel AVATAR Dianggarkan Mencecah $1 Billion Dolar

Kakimuvee

Karen Gillan Bakal Bawa Watak Utama Dalam Filem Reboot PIRATES OF THE CARIBBEAN?

Is Mohd

Sigourney Weaver kembali Sebagai Dr. Grace Augustine Dalam Foto Terbaru AVATAR 2

Kakimuvee