Official Trailer

Buka Imaginasi Anda Menerusi Poster & Trailer The Secret Garden

Views

Studiocanal telah mendedahkan poster terbaru filem adaptasi The Secret Garden, yang berdasarkan novel klasik fantasi berjudul sama karya France Hodgson. Dibintangi pemenang anugerah Oscar, Colin Firth dan Dixie Egerickx, The Secret Garden akan menemui penonton pada April 2020.

Ditetapkan di England, filem ini menceritakan kisah Mary Lennox, seorang gadis berusia 10 tahun yang tidak disukai, dan lahir di India dari ibu bapa British kaya yang tetapi tidak pernah menginginkannya. Apabila ibupaba meninggal dunia, dia telah kembali ke England untuk tinggal bersama pakciknya, Archibald Craven disebuah tempat terpencil yang terletak di Yorkshire.

Di sana, dia mula membongkar rahsia keluarga, terutamanya selepas dia bertemu dengan sepupu sepupunya, Colin (Edan Hayhurst). Ini adalah kisah dua orang yang rosak, tidak dapat menyesuaikan diri dan anak-anak yang menyembuhkan antara satu sama lain - yang kemudiannya menemui taman rahsia yang menakjubkan dan terleka di tanah Misselthwaite Manor.

Dixie Egerickx memainkan peranan sebagai Mary Lennox dan Colin Firth sebagai Archibald Craven bersama-sama pelakon Julis Walters sebagai Mrs Medlock, Amir Wilson dan Isis Davis yang membawa watak sebagai Dickon dan Martha.

Filem ini diarahkan oleh Marc Munden (Utopia, The Mark of Cain) manakala lakon layar ditulis oleh Jack Throne.

Tinggalkan Balasan

shares
Enable Notifications    Ok No thanks