Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Bos Sony Berharap Spider-Man Akan Terus Kekal Bersama MCU

Seperti yang peminat tahu, Sony Pictures dan Disney kembali menjalin perjanjian yang mengekalkan Spider-Man dalam Marvel Cinematic Universe (MCU) untuk satu lagi filem solo dan membuat kemunculan dalam filem terbitan Marvel Studios.

Semasa sesi perbincangan yang dianjurkan The Hollywood Reporter, bos Sony Tom Rothman dan bos Disney, Alan Horn telah berbincang mengenai masa depan Spider-Man dalam MCU, dan perbincangan mereka memberikan sedikit berita gembiran kepada penonton.

Dalam perbincangan tersebut, Alan Horn menyatakan peminat suka dengan kehadiran Spider-Man dalam MCU dan mencadangkan agar mereka dapat terus bekerjasama. Cadangan tersebut mendapat sambutan positif dari Tom Rothman dan menyifatkan ia situasi menang-menang diantara kedua-dua studio serta peminat.

“I hope so,”

“I think this was a classic win-win-win. I think it was a win for Sony. I think it was a win for Disney. I think it was a win for fans and moviegoers. The only thing I would say about that is that news cycles and the rhythm of negotiations don’t necessarily overlap…I think we would have gotten there and the news got ahead of some things.

Jadi kepada para peminat, adakah anda berminat untuk melihat Sony dan Disney terus bekerjasama? kongsikan pendapat anda diruangan komen.

Related posts

Komen Gal Gadot Mengenai Konflik lsr4el-Palestine Mendapat Kecaman

Kakimuvee

Marvel Studios Dedah Poster Karakter “Black Widow”

Kakimuvee

Netflix Kongsikan Video Featurette ‘Sweet Tooth’

Kakimuvee

Joss Whedon Ugut Mahu Hancurkan Karier Gal Gadot

Kakimuvee

Trailer Pertama “Venom: Let There Be Carnage” Perkenalkan Cletus Kasady & Carnage

Kakimuvee

Dave Bautista Akan Bersara Dari Bawa Watak Drax Selepas “Guardians of the Galaxy Vol. 3”

Kakimuvee