Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial Trailer

“Black Panther: Wakanda Forever” Akan Tiba Di Disney+ Hotstar Pada 1 Februari Ini

Black Panther: Wakanda Forever akan memasuki senarai kandungan Marvel Cinematic Universe Disney+ Hotstar mulai 1 Februari ini. Poster terbaru serta trailer juga tersedia untuk ditonton para peminat Marvel. 

Bagi meraikan debut penstriman yang akan datang, Proximity Media, dengan kerjasama Marvel Studios dan Marvel Entertainment telah mengeluarkan “Wakanda Forever: The Official Black Panther Podcast.”

Penonton dijemput untuk mendengar dan mengetahui tentang perjalanan yang menarik dan penuh emosi untuk menghasilkan filem itu sepanjang enam episod. Episod pertama kini keluar pada suapan “Wakanda Forever: The Official Black Panther Podcast”, tersedia pada semua platform podcast utama dan di ProximityMedia.com. Lima episod tambahan akan tersedia setiap minggu mulai 18 Jan.

Dalam Black Panther: Wakanda Forever, Ratu Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) dan Dora Milaje (termasuk Florence Kasumba) berjuang untuk melindungi negara mereka daripada campur tangan kuasa dunia berikutan kematian Raja T’Challa.

Semasa Wakandan berusaha untuk menerima bab seterusnya, wira mesti bersatu dengan bantuan War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) dan Everett Ross (Martin Freeman) dan menempa laluan baharu untuk kerajaan Wakanda.

Memperkenalkan Tenoch Huerta Mejía sebagai Namor, pemerintah negara bawah laut yang tersembunyi, filem ini turut dibintangi oleh Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena dan Alex Livinalli.

Black Panther: Wakanda Forever, diarahkan oleh Ryan Coogler dan diterbitkan oleh Kevin Feige dan Nate Moore, akan tersedia di Disney+ Hotstar mulai 1 Februari.

Related posts

Zack Snyder Kongsikan Poster Epik Untuk Acara ‘Trilogi Snyderverse’ Yang Akan Berlangsung Bulan Hadapan.

Kakimuvee

Owen Wilson Kongsikan Jangkaan Tarikh Tayangan ‘Loki’ Musim 2

Kakimuvee

Poster ‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes’ Telah Didedahkan

Kakimuvee

Durasi Tayangan ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ Didedahkan, Paling Lama Berbanding 2 Filem Sebelum Ini

Kakimuvee

Kutipan Minggu Pertama ‘Shazam! Fury of the Gods’ Jauh Lebih Rendah Dari ‘Black Adam’

Kakimuvee

Saksikan Trailer Red Band ‘No Hard Feelings’ Lakonan Jennifer Lawrence

Kakimuvee

Leave a Comment