Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official TrailerSlot Asia

‘Black Knight’ Dedah Teaser Trailer Pertamanya


Dunia dystopian Black Knight akhirnya didedahkan kepada dunia melalui treler penggoda pertamanya. Klip itu memberikan penonton yang ingin tahu melihat kesatria hitam beraksi semasa hidup dalam dunia yang huru-hara.

Siri ini mengikuti perjalanan pelarian Sa-wol, dan penghantar lagenda 5-8, ketika dia menentang Kumpulan Cheonmyeong yang paling berkuasa dalam gambaran dystopian Korea yang musnah akibat pencemaran udara yang teruk, menjadikannya tidak boleh didiami tanpa topeng oksigen.

Poster terbaru yang turut dikeluarkan itu menampilkan pelakon utama, Kim Woo-bin, yang melakonkan watak 5-8, memakai topeng udaranya di dunia yang sunyi, diliputi pasir dan udara tercemar

Dalam treler penggoda Black Knight, watak Kim Woo-bin, 5-8, menerangkan peranan seorang kesatria hitam, yang mempertaruhkan nyawa mereka untuk melindungi trak penghantaran daripada pemburu yang mencuri sumber penting seperti oksigen. Di dunia ini, kekuatan adalah penting untuk terus hidup.

Di tengah-tengah huru-hara, penonton akan dapat melihat petunjuk teknologi canggih, menambah tipu daya yang mengelilingi pandangan dunia utama siri ini.


Pengarah Cho Ui-seok berkata, “Apabila saya mula-mula membaca webtoon, saya mendapati persediaannya sangat inovatif. Bukan lelaki penghantar biasa yang kita tahu – mereka melawan pemburu untuk menghantar oksigen dan keperluan harian, bermakna mereka memainkan peranan paling penting dalam kelangsungan hidup manusia yang masih hidup. Itu benar-benar menarik perhatian saya.”

Black Knight akan membuat tayangan perdana pada 12 Mei, hanya di Netflix.


Related posts

Disney+ Umum Senarai K-Drama Bagi Tahun 2024

Kakimuvee

Zuko Pamer Skil ‘Firebending’ Dalam Klip Video Avatar: The Last Airbender

Kakimuvee

Kdrama Balas Dendam Terbaru The Impossible Heir Akan Tayang Di Disney+ Hostar Pada Februari Ini

Kakimuvee

Jumlah Penonton ‘Rebel Moon Part 1’ Di Netflix Telah Didedahkan

Kakimuvee

Penjahat Utama Kembali Dalam Trailer Kung Fu Panda 4

Kakimuvee

Dokumentari Jenayah Jho Low MAN ON THE RUN Akan Tayangan Di Netflix Pada Januari Ini

Kakimuvee