Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official TrailerSlot Asia

‘Black Knight’ Dedah Teaser Trailer Pertamanya


Dunia dystopian Black Knight akhirnya didedahkan kepada dunia melalui treler penggoda pertamanya. Klip itu memberikan penonton yang ingin tahu melihat kesatria hitam beraksi semasa hidup dalam dunia yang huru-hara.

Siri ini mengikuti perjalanan pelarian Sa-wol, dan penghantar lagenda 5-8, ketika dia menentang Kumpulan Cheonmyeong yang paling berkuasa dalam gambaran dystopian Korea yang musnah akibat pencemaran udara yang teruk, menjadikannya tidak boleh didiami tanpa topeng oksigen.

Poster terbaru yang turut dikeluarkan itu menampilkan pelakon utama, Kim Woo-bin, yang melakonkan watak 5-8, memakai topeng udaranya di dunia yang sunyi, diliputi pasir dan udara tercemar

Dalam treler penggoda Black Knight, watak Kim Woo-bin, 5-8, menerangkan peranan seorang kesatria hitam, yang mempertaruhkan nyawa mereka untuk melindungi trak penghantaran daripada pemburu yang mencuri sumber penting seperti oksigen. Di dunia ini, kekuatan adalah penting untuk terus hidup.

Di tengah-tengah huru-hara, penonton akan dapat melihat petunjuk teknologi canggih, menambah tipu daya yang mengelilingi pandangan dunia utama siri ini.


Pengarah Cho Ui-seok berkata, “Apabila saya mula-mula membaca webtoon, saya mendapati persediaannya sangat inovatif. Bukan lelaki penghantar biasa yang kita tahu – mereka melawan pemburu untuk menghantar oksigen dan keperluan harian, bermakna mereka memainkan peranan paling penting dalam kelangsungan hidup manusia yang masih hidup. Itu benar-benar menarik perhatian saya.”

Black Knight akan membuat tayangan perdana pada 12 Mei, hanya di Netflix.


Related posts

Lionsgate Dedah Trailer Terbaru The Ballad of Songbirds & Snake

Kakimuvee

Kejayaan Filem Pertama Dorong Netflix Pesan Filem Sekuel Troll

Kakimuvee

Selepas 12 Hari Di Tayangkan Di Korea, Sleep Telah Mencatat Lebih 1 Juta Penonton

Kakimuvee

Drama Terbaru SBS “The Escape of the Seven” Bermula Baik Pada Episod Pembukaan

Kakimuvee

Filem Lakonan Shin Hye-Sun & Kim Sung-Kyun Akan Ditayangkan Di Pawagam Tempatan Pada 28 September Ini

Kakimuvee

[VIDEO] Netflix Sahkan Perancangan One Piece Musim 2

Kakimuvee