Slot TempatanVideo

“Aku Tak Kisah Calon Kau Berperangai Anjing Atau Babi, Asalkan….” Saksikan Klip Terbaru DAULAT!

Views

Selepas melancarkan klip pertama mereka ketika negara dihangatkan dengan kekalutan politik, Lacuna Pictures telah melancarkan satu lagi klip filem Daulat yang agak mendebarkan.

Dalam klip terbaru, ia memaparkan Hassan (Tony Eusoff) telah mengugut Suri (Vanidah Imran) untuk mencari calon ketua mengikut kehendaknya. Babak tersebut mungkin kelihatan biasa, tetapi dialog yang dituturkan Hassan benar-benar memberi makna yang tersirat. Anda boleh saksikan klip tersebut dipemain video dibawah.

Selepas tewas dalam pilihan raya umum, Hassan (presiden MUNA) telah mengambil Suri sebagai timbalannya. Suri dikenali sebagai ahli politik perempuan yang kejam yang sanggup melakukan apa saja untuk mencapai matlamatnya. Matlamat Hassan dan Suri kali ini adalah untuk memenangi pilihan raya umum akan datang.

Filem bertemakan ‘political thriller’ ini diarahkan oleh Imran Sheik (Jibril) dan dibarisi pelakon-pelakon hebat seperti Vanidah Imran, Rashidi Ishak, Tony Eusoff, Jasmine Suraya, Cristina Suzzane, dan Zul Zamir.

Daulat dijangka tayangannya diplatform penstriman Netflix

Tinggalkan Balasan

shares