Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaVideo

Adam Warlock Bertarung Dengan Nebula Dalam Klip Terbaru ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’


Marvel Studios telah mendedahkan satu lagi klip Guardians of the Galaxy Vol. 3!

Dalam video tersebut, kita dipertontonkan dengan kekuatan Adam Warlock, lakonan Will Poulter ketika dia bertarung dengan Nebula yang membantu Rocket melepaskan diri dari cengkamannya. Filem ketiga dalam francais Guardians of the Galaxy itu dijadualkan tayangan pada 3 Mei ini. 

Anda boleh tonton trailer tersebut dibawah:

Guardians of the Galaxy Vol. 3 sekali lagi ditulis dan diarahkan oleh James Gunn. Veteren MCU Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Sean Gunn, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, dan Vin Diesel kembali mengulangi peranan masing-masing sebagai Star-Lord, Gamora, Drax, Kraglin, Nebula, Mantis, Rocket dan Groot, manakala Maria Bakalova kembali sebagai Cosmo the Spacedog.

Sekuel ini juga menampilkan pengenalan pendatang baharu francais Will Poulter dan Chukwudi Iwuji, yang menggambarkan peranan Adam Warlock dan High Evolutionary.


“Dalam filem Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3, kumpulan ketidaksesuaian kegemaran kita kelihatan agak berbeza pada masakini,” menurut sinopsis.

Peter Quill, yang masih bersedih kerana kehilangan Gamora, mesti mengumpulkan pasukannya di sekelilingnya untuk mempertahankan alam semesta bersama-sama dengan melindungi salah seorang daripada mereka sendiri. Misi yang, jika tidak diselesaikan dengan jayanya, berkemungkinan besar akan membawa kepada pengakhiran Guardians yang kita kenali.”


Related posts

Review Filem: The Marvels (2023)

Kakimuvee

[VIDEO] Trio The Marvel Melawat Planet Aladna Dalam Video ‘Deleted Scene’ Terbaru

Kakimuvee

Trailer What If…? Musim 2 Pratonton Siri Animasi Terbaru MCU

Kakimuvee

Kutipan The Marvels Menyusut 78% Pada Minggu ke-2

Kakimuvee

Pengarah Destin Daniel Berundur Dari Projek Avengers: The Kang Dynasty

Kakimuvee

Matlamat Suci Loki Ditunjukkan Dalam Finale Siri ‘Loki’

Kakimuvee