Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Siri TV

Adakah Anda Bersedia Untuk Berjumpa Dengan Jiran Baru Anda? ‘You’ Musim Ketiga Akan Kembali Ke Netflix 15 Oktober Ini

Ini adalah tanda dimana anda harus memastikan pintu sentiasa berkunci kerana pengintai kegemaran anda akan kembali ke Netflix, kali ini bersama dengan bayi. Saksikan Joe mengambil peranan sebagai suami dan ayah pada 15 Oktober ini dalam musim ketiga siri kegemaran ramai, You.

Dalam Musim Ketiga, Joe dan Love, yang kini sudah berkahwin dan membesarkan bayi mereka, telah berpindah ke daerah Madre Linda di California Utara yang nyaman, di mana mereka dikelilingi oleh usahawan teknologi, blogger mommy yang suka menghukum dan biohacker terkenal di Insta. Joe berkomitmen untuk peranan barunya sebagai suami dan ayah, tetapi takut akan impulsif Love yang sangat merbahaya.

Dan, didalam hatinya berkata, mungkinkah wanita yang dicarinya selama ini tinggal di sebelah? Memecahkan sangkar di ruang bawah tanah adalah satu perkara. Tetapi penjara perkahwinan yang sempurna untuk wanita yang bijak dengan muslihat anda? Nah, itu akan membuktikan jalan keluar yang jauh lebih rumit.

You dibintangi pelakon seperti Penn Badgley (Joe Goldberg), Victoria Pedretti (Love Quinn-Goldberg), Saffron Burrows (Dottie Quinn), Tati Gabrielle (Marianne), Dylan Arnold (Theo), Shalita Grant (Sherry), Travis Van Winkle (Cary), Scott Speedman (Matthew), Michaela McManus (Natalie), Shannon Chan-Kent (Kiki), Ben Menhl (Dante), Chris O’Shea (Andrew), dan Christopher Sean (Brandon)

Saksikan gambar pertama dan trailer You dibawah:

Related posts

[VIDEO] Ben Mendelsohn, Cobie Smulders & Emilia Clarke Kelihatan Di Set Penggambaran “Secret Invasion”

Kakimuvee

Mary Elizabeth Winstead Sertai Siri Terhad “Star Wars: Ahsoka”

Kakimuvee

[TRAILER] Fistful of Vengeance: Iko Uwais Terajui Filem ‘Standalone’ “Wu Assassins”

Kakimuvee

Netflix Lancar Teaser Rasmi Siri Sekuel “Vikings: Valhalla”

Kakimuvee

‘Dendam Telah Tiba’ Dalam TV Spot Terbaru “The Batman”

Kakimuvee

Disney+ Hotstar Debut Treler Baharu Untuk Siri Marvel Studios “Moon Knight”

Kakimuvee

Leave a Comment