Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot AsiaTrivia

6 Rancangan Korea Yang Akan Menghangatkan Disember Anda


Netflix menampilkan banyak kandungan Korea yang luar biasa pada bulan Disember ini!

Sama ada anda menyukai keseronokan, fantasi atau percintaan, ada sesuatu untuk semua orang dalam senarai akhir tahun mereka. Tandai kalendar dan sediakan popcorn kerana berikut adalah kandungan yang akan datang kepada anda bulan ini:

9 December  РMoney Heist: Korea РJoint Economic Area Part 2

Penantian hampir tamat. Bahagian 2 Money Heist: Korea – Joint Economic Area tidak lama lagi akan menjawab semua persoalan yang membakar yang dibiarkan tergantung dalam bahagian pertama.

Rompakan diteruskan, dan pasukan itu ‚ÄĒ bersama ahli baharu Seoul ‚ÄĒ membuat perancangan untuk melarikan diri. Dengan berbilion-billion didalam tangan, kita tidak sabar untuk melihat helah yang akan dilakukan Profesor dalam usaha menangani pelbagai ancaman yang boleh menjejaskan rompakan besar itu. Tiada masa yang lebih baik untuk mengikuti Bahagian 1 daripada sekarang, jika anda belum menontonnya!


10 December  РAlchemy of Souls: Season 1 Part 2

Bahagian 1 Alchemy of Souls membuatkan kita mahukan lagi ahli sihir yang berkuasa yang terjerat dengan lelaki biasa daripada keluarga bangsawan, menawan hati kita dengan aksi, jenaka dan cinta. Selepas menunggu lama, akhirnya kita akan dapat melihat Jang Uk (Lee Jae-wook) muncul dengan penuh dendam, manakala Naksu akhirnya kembali ke tubuhnya sendiri (Go Youn-jung).

13 December – Single’s Inferno: Season 2

Bercakap tentang kehangatan, kita semua masih ingat apabila orang bujang yang muda dan menarik dalam Single’s Inferno berjaya memikat penonton di seluruh dunia. Musim kedua kembali lagi dan semakin panas dan seksi.

Tidak jauh beza dengan yang pertama, satu-satunya cara untuk melarikan diri dari pulau terpencil dan menikmati syurga yang mewah adalah dengan mencari pasangan yang ideal. Rancangan ini pasti akan menjadi keseronokan bersalah anda dengan banyak drama dan detik-detik hangat.

21 December – The Interest of Love

Jika anda berada dalam mood untuk percintaan zaman moden, jangan cari lagi. The Interest of Love menampilkan empat individu yang bertemu di sebuah bank dan datang untuk mempelajari erti sebenar cinta.

Cinta adalah rumit kerana ia, dan apabila anda meletakkan empat lelaki dan wanita yang sangat berbeza dengan idea cinta yang berbeza bersama-sama, tidak syak lagi bahawa drama ini pasti akan bercampur-baur.

Boleh dikaitkan dalam pelbagai cara, anda akan mendapati diri anda tenggelam dalam siri percintaan tempat kerja ini dalam masa yang singkat!

23 December – The Fabulous

Berlatarkan dunia fesyen yang glamor, The Fabulous mengikuti empat rakan yang berada dalam laluan impian mereka, tetapi seperti kata pepatah, tiada perkara hebat yang datang semudah itu.

Terdiri daripada pengurus PR, pengubahsuai foto bebas, model dan pereka, kumpulan rakan ini menyokong antara satu sama lain setiap kali kesukaran datang menghampiri. Ia akan menjadi siri yang hebat untuk ditonton, seperti namanya!

30 December – The Glory

Cerita mengenai balas dendam pasti ramai yang suka bukan? The Glory dibintangi Song Hye-kyo, mengikuti mangsa pembuli yang membalas dendam terhadap mereka yang merosakkan zaman kanak-kanaknya selama 20 tahun.

Perancangannya perlahan-lahan didedahkan apabila dia menjadi guru kelas untuk anak salah seorang pembulinya. Dengan pelakon bertaraf bintang dan jalan cerita oleh penulis Descendants of the Sun Kim Eun-sook, The Glory ialah salah satu siri yang paling dinanti-nantikan tahun ini dan pasti akan menarik minat anda dari awal.

Adakah anda bersedia untuk menonton semua kandungan Korea yang menarik yang akan datang pada bulan Disember? Jangan lepaskan semua judul menarik ini, hanya di Netflix!

 

 

 


Related posts

Disney+ Umum Senarai K-Drama Bagi Tahun 2024

Kakimuvee

Zuko Pamer Skil ‘Firebending’ Dalam Klip Video Avatar: The Last Airbender

Kakimuvee

Kdrama Balas Dendam Terbaru The Impossible Heir Akan Tayang Di Disney+ Hostar Pada Februari Ini

Kakimuvee

Jumlah Penonton ‘Rebel Moon Part 1’ Di Netflix Telah Didedahkan

Kakimuvee

Dokumentari Jenayah Jho Low MAN ON THE RUN Akan Tayangan Di Netflix Pada Januari Ini

Kakimuvee

Rancangan Realiti Single’s Inferno Akan Kembali Pada 12 Disember Ini

Kakimuvee